Elit celebjeink szeptember közepétől minden valószínűséggel új helyszínen fognak gyülekezni. Budapest tágra nyílt szemekkel lesi a MIX-nek nevezett csodát, ami az Eiffel téren látott napvilágot.

Szeptember 17-től egy új korszak köszönt be Budapest éjszakai életében: ezen a jeles dátumon nyílik meg a világszínvonalú MIX Club-Bar-Restaurant. A hiánypótló komplexum egyszerre kínálja a csúcsgasztronómia kulináris élvezeteit és az élőzenés, nagyvilági bárok hangulatát. Akinek még ez sem elég, látogassa meg a hi-tech megoldásokban bővelkedő MIX Clubot, ahol Magyarország legjobb DJ-i keverik a lemezeket!

-Az Eiffel tér különleges, egyedi hangulata magával ragadó. Maga a helyszín szülte meg a MIX koncepcióját, egy jövőbe mutató szórakoztató komplexum ötletét  – meséli Biliczky Sándor, a MIX megálmodója és tulajdonosa, akihez olyan helyek neve fűződik, mint a Buddha Beach és a Costes étterem. Régi álmom volt, hogy vendégeim egyetlen helyszínen találjanak meg többféle kikapcsolódási lehetőséget, vacsorát és szórakozást. Európában, leginkább Párizsban ez már egy bejáratott megoldás, itt az ideje, hogy a mi metropoliszunk, Budapest is gazdagodjon egy ilyen hellyel.

A MIX éttermében Nicolas Delgado és Lakatos Tímea, a Costes ex-séfjei garantálják a kulináris élvezeteket. -Örülök, hogy a kezdetektől fogva itt lehetek az étterem kialakításában. Célunk, hogy kiváló alapanyagokból kiváló ételeket készítsünk, megfizethető áron – mondja az argentin származású Nicolas. -Ami az ízvilágot illeti, a magyar ízeket fogom keverni argentin, francia és spanyol jellegzetességekkel. Ez a változatos konyhaművészet is a MIX egyedi, sokszínű jellegét tükrözi majd. Tartalmas étlapunk lesz, valamint napi ajánlat és business menü.

Vacsora után, akinek kedve van, átülhet a bárba, ahol kellemes élőzene mellett kortyolgathatja kedvenc italát. Modern koktélgépek gyorsítják a kiszolgálást, melyek percenként 56 kevert italt tudnak elkészíteni. Így a vendég biztos lehet benne, hogy minél hamarabb kézhez kapja rendelését. Az elkövetkezendő estéket ifjú és elismert tehetségek előadásai színesítik, zongoraszó, füstös hangú énekesnők, profi zenekarok egyaránt felejthetetlen élményt ígérnek. Éjszakánként DJ Korda slágerzenéi szólnak majd.

Az 500 főt befogadni képes klub szintén XXI. századi, előremutató megjelenésű, akárcsak a többi helyszín. A hatalmas LED-falak és egyéb vizuális megoldások  Európában is a top 10 közé emelik a MIX-et. Külön VJ gondoskodik a fényhatásokról. Hamvai PG, DJ 5-vös, DJ Taylor keze alatt pörögnek majd a legújabb lemezek. -Ibizán és Miamiban lehet hasonlóan modern és igényes helyeken szórakozni- meséli Hamvai PG. - Bizonyos kor alatt a hely nem látogatható, de attól felfelé mindenkit várunk, aki szereti a divatot, a fényt és a csillogást és igényesen szeretne szórakozni vadiúj környezetben, professzionális kiszolgálás mellett. Sándorral már egy éve alakítjuk a helyet, és bár figyelembe vesszük a nemzetközi trendeket, mégsem mondanám, hogy a MIX hasonlítani fog bármi másra.

A MIX Club-Bar-Restaurant nyitása új életet lehel a felfedezetlen, de annál gyönyörűbb Eiffel térbe, ez a két csoda együtt hatványozódik, és minden bizonnyal kígyózó sorokat fog vonzani Budapest új szívébe. Kíváncsian várjuk a debütálást!