Először lép fel Magyarországon a meglepően rövid idő alatt világhírű vált zenész, producer, előadó és zeneszerző Edward Maya! Stereo Love című slágerével elsöprő sikereket ért el, és 2010 nyarára a világ számos klubjának egyik leggyakrabban játszott, valamint a külföldi toplisták hétről-hétre egyre felfelé törő zenéje lett. A legismertebb videómegosztó portálon alig 1 év leforgása alatt 60 milliós nézettséget tudhat magáénak ezzel a számmal, és már új, hivatalosan szeptember 3-án megjelenő 'This is my life' című zenéje is igencsak slágergyanús. Olyan zenei nagyságok között emlegetik, mint Lady Gaga, Beyoncé vagy a világ talán leghíresebb dj-producere David Guetta.

A 24 éves Edward Maya első sikerét 19 évesen, egy Eurovíziós Dalfesztiválra társszerzőként komponált zeneszámmal érte el, majd az ezt követő dolgos időszak gyümölcse tavalyra érett be igazán hazájában, amit aztán követett a külföldi előretörés.

Nyári turnéjának európai állomásai közé egy kanadai fellépést is beiktat, de aztán visszatér az anyakontinensre, és meg sem áll az Infoparkig, ahol szeptember 15-én a BME Egyetemi Napok forgatagának második estéjén egy igazi színpadi show-val és egyedülálló fénytechnikai megoldásokkal tarkított, több mint 120 perces egyedi élő hangszeres produkcióval várja közönségét!

A rendezvényen 2010. szeptember 14-16. között az Infoparkban fellép még a Tankcsapda, az Irie Maffia, a Csík zenekar, a Belga és a Mystery Gang is!

Info: www.egyeteminapok.bme.hu