Különleges ajánlat: harminc napon át napi öt értékes készüléket lehet nyerni a T-Home jóvoltából.

A 2011. szeptember 19-től október 18-ig tartó időszakban naponta egy 3D-s Samsung Smart tévét, egy 9-es sorozatú Samsung notebookot, egy HTC Flyer tabletet, egy Xbox Kinect játékkonzolt és egy iPhone4 16 GB okostelefont sorsolnak ki a T-Home tévé- vagy internetszolgáltatást újonnan megrendelő és hűségidőt vállaló ügyfelek között. A mennyiben valaki két szolgáltatásra, tévé- és internetcsomagra is előfizet, akkor a sorsoláson dupla eséllyel indul. A napi öt nyereményt a nyereményjátékban az azonos napon leadott megrendelésekből sorsolják ki, ha a szolgáltatás 2011. november 20-ig bekötésre kerül. A sorsolást 2011. november 21-én tartják, a szerencsés nyertesek ezt követően értesülnek tárgynyereményeikről.

Mindezek mellett a T-Home az internet- vagy tévészolgáltatását hűségidővel megrendelő ügyfelei számára elengedi a havi díjat a létesítéstől számított egy hónapig, és még a telepítési díjat sem számítja fel. Amennyiben valaki tévészolgáltatását internetszolgáltatással, vagy internet- és telefonszolgáltatással együttesen, vagy ezen szolgáltatások mellé rendeli meg, a T-Home kedvezményrendszer igénybevételével a tévé mellett telefon és/vagy internet-szolgáltatásokra is megkapja a Dupla, Tripla kedvezményeket az első hónap alatt is.

Érdemes tehát most T-Home-ra váltani: a tévézés és a netezés élménye mellett szerencsés esetben értékes nyereményben lehet részünk. Minderről bővebben a www.t-home.hu oldalon lehet olvasni.