Már érkezéskor nem mindennapi élmény várja a fesztiválozókat: idén nem besétálnak, hanem becsúszhatnak a nyári fesztiválokra. A hatalmas, 8 méter magas Magenta csúszda, amely a szupergyors T-Mobile mobilinternet nyújtotta élményt szimbolizálja, garantáltan beindítja a fesztiválélményeket!

Élményvadászat

Páros kedvezményekben és élményekben lehet része azoknak a fesztivál-látogatóknak, akik júniusban bármilyen Samsung terméket vásárolnak hűségidővel a Telekom üzlethálózatában vagy webes felületén. Átvehetnek egy X vagy Y karszalagot, ezután már csak regisztrálniuk kell SMS-ben, és a fesztiválokon egy ellenkező betűjelű párt találni, akivel a különleges élményeket megoszthatják. Érdemes hajtani az ajándékokra, melyek között backstage túra, frissítő masszázs, romantikus közös reggeli és még sok más meglepetés szerepel!

A fesztiválozók számára külön alkalmazással is készül a Telekom. A „Fesztivátor” névre keresztelt applikációval a fesztiválozók fényképeket készíthetnek a különböző Telekomos fesztiválhelyszíneken, ezáltal beazonosítható lesz a tartózkodási helyük, és ismerőseik könnyen rájuk találhatnak. Az élmények könnyedén megoszthatóvá válnak akár a helyszínen, akár a Facebookon, sőt az alkalmazás segítségével a fotókból néhány kattintással látványos, zenés film is készíthető.

Világsztárok a Telekom Nagyszínpadon

A Telekom Nagyszínpadon külföldi és hazai nagyágyúk adják egymásnak a porondot. A brit szupersztár, Katy B mellett fellép többek között a várva várt aktualitás, a Simple Plan, és a nagy visszatérő, a Faith No More. Pénteken a Telekom Nagyszínpad programját a Röyksopp fergeteges show-ja zárja, szombaton pedig egy világhírű legenda, az Iggy & the Stooges csap a húrok közé.
Ákos egy év koncertszünet után VOLT Fesztiválon mutatja be elsőként vadonatúj szintipop programját. A Telekom Nagyszínpadra különleges produkcióval készül a Quimby és a Tankcsapda is – utóbbiak itt mutatják be először legújabb dalukat. Ugyanide várja rajongóit a Carbonfools, a Magna cum Laude és a Brains is.

Koncertszünetekben

A koncertek közti szünetek sem telnek majd kényszerű várakozással, hiszen egy interaktív, igazán közösségi játékkal is készül a Telekom. A feltartott mobilokat érzékelő kamera irányítja majd a játékot, és mozgatja a kivetítőkön megjelenő elemeket, azaz a közönség élő joystickként működhet. Akinek lazulni támad kedve, érdemes felkeresnie a kényelmes Telekom Teraszt, ahol napközben lounge hangulatban, estétől hajnalig élénkebb ütemekkel zajlik az élet. A fesztiválozók itt ingyen internetezhetnek, és lemerült telefonjaikat is feltölthetik.

Jó hír a tudatos zenefogyasztóknak, hogy az idén is lehet perc alapú jegyet vásárolni a Volt és a Heineken Balaton Sound fesztiválokra is.

További, állandóan frissülő információk a T-Mobile Facebook oldalán és a www.sosem-eleg.hu címen olvashatók!

Csússz be VOLT-ra!