20. évforduló, 200 fellépő, több ezer csúszás!

2012.07.03. 11:27

Telekomos élményvadászat a VOLT-on

Nagy sikert aratott a fesztiválozók körében a 20. jubileumát ünneplő VOLT Fesztivál bejáratához épített hatalmas magenta csúszda, amely a T-Mobile szélessávú szolgáltatása nyújtotta gyorsaságot és élményt jelképezi.

A legnagyobb és legkedveltebb vidéki zenei fesztiválra, melyre az idén 200 hazai és külföldi fellépőt várnak, látogatók ezrei érkeztek csúszdán keresztül. Voltak, akik sötétedés után kapcsoltak sebességre, néhányan még éjfél után is vállalkoztak a 8 méter magas, 44 méter hosszú szerkezet tesztelésére, melynek fém tartószerkezete majdnem egy tonna. Az építmény stabilitásáról 8 tonnányi vizesballon gondoskodik.

A mobilhasználatot tekintve is aktív a VOLT közönsége. A telefonbeszélgetések száma már a fesztivál első napján megközelítette a tavalyi maximumot, sőt, a fesztiválozók aznap a tavalyi legerősebb napnál is jóval több, összesen 66 ezer SMS-t küldtek vagy fogadtak.

Walkó Csaba, a Compact Disco frontembere is lecsúszott a csúszdán
Walkó Csaba, a Compact Disco frontembere is lecsúszott a csúszdán

Igazi közösségi élményben van része azokak, akik a koncertszünetekben csatlakoznak a Telekom interaktív játékához. A feltartott mobilok segítségével a tömeg közös, együttes mozgással irányíthatja a kivetítőkön megjelenő játékot, természetesen a többség akarata dönt! Akinek pedig lazulni támad kedve, azt várja a kényelmes Telekom Terasz, ahol többek között a zenegép egy modern változata is kipróbálható a ZeneCenter alkalmazás segítségével. A teraszon ingyen elérhető a net, és lemerült mobiltelefonjaikat is feltölthetik a látogatók.

Izgalmas páros kedvezmények várják azokat a fesztiválozókat, akik júniusban bármilyen Samsung terméket vásároltak hűségidővel a Telekom üzlethálózatában vagy webes felületén. Egy érvényes belépő és egy X vagy Y karszalag birtokában, SMS-ben történő regisztráció és egy ellenkező betűjelű pár megtalálása után különleges ajándékokért szállhatnak versenybe. Már elindult a VOLT-on a közös élményvadászat, ahol a gyorsaság is számít, ugyanis a legfürgébb párok juthatnak a legizgalmasabb ajándékokhoz. A jutalmak között szerepel például egy találkozás a Compact Disco és a Carbonfools tagjaival, backstage túra, frissítő masszázs, és még sok más meglepetés.

A fesztiválozók körében egyre népszerűbb a VOLT-on debütált Fesztivátor nevű alkalmazás, amelynek segítségével könnyen megtalálhatók a barátok és megoszthatók az élmények. Az alkalmazással a különböző Telekomos fesztiválhelyszíneken készített fényképekből néhány kattintással bárki elkészítheti saját zenés fesztiválfilmjét, amelyet a Facebookon azonnal közzé is tehet. A Fesztivátor a Google Play felületén tölthető le Android operációs rendszerű okostelefonokra.

A fesztivál-események az állandóan frissülő www.sosem-eleg.hu oldalon követhetők!