A 20. jubileum okán a törzsszigetesek egy fél hetijegy árát konvertálhatják át sörre július 15-ig.

Három évért fél árat fizet a törzsszigetes

Még javában tart a jubileumi Sziget akciója. Aki július 15-ig bebizonyítja, hogy 94-ben ott hippiskedett Gerendaival a Hajógyári Szigeten, 97-ben közelről látta, ahogy az akkori III. kerületi polgármester ki akarta húzni az egyik programhelyszínen a dugót és ott volt akkor is, amikor – pontosan 2002-ben - Iggy basszusgitárosa egy hatalmas d'n'b-s saller után nekiment a Kosheennak, már jogosult a félárú Sziget-jegyre. Persze egyéb évekből is jöhetnek az emlékek, a lényeg, hogy minimum három különböző év legyen és a www.mienkasziget.hu-ra felkerüljenek a bizonyítékok.

A képlet tehát egyszerű: a 20. jubileum okán a törzsszigetesek egy fél hetijegy árát konvertálhatják át sörre, ami igen kedvező ajánlat, tekintve, hogy így cca 30 rugó folyhat át egyik zsebből a másikba. Na, de nézzük a matekot: 63 ezer egy ottalvós hetijegy, és ha van három megdönthetetlen bizonyítékunk, egyből 31.500 lesz a beugró egy hétre, azaz marad ugyanennyi arra, hogy túléljük a hetet, ami cca napi tíz sört jelent. És ez azért nem hangzik rosszul. Ehhez mindössze fel kell tölteni a bizonyítékokat, legyen az fénykép, karszalag fotója, vagy hihető sztori, a www.mienkasziget.hu oldalra és ha minden flottul megy, kapunk egy kódot és – amennyiben nincs névre szóló OTP-s PayPass kártyánk -  már csak el kell zarándokolni a legközelebbi OTP-be és ott igényelni – kedvezményesen (ez fontos)! – egy Szigetre dizájnolt PayPass kártyát, ami azért is jó, ha van, mert már azzal is lehet giroszozni és kisfröccsözni a Szigeten. (A PayPass rendszer kizárja a sorbanállást a feltöltésnél és az anyázást, amikor  elfelejük visszaváltani a rátett pénzt, ráadásul a Szigeten kívül is használható.) Ha pedig már van OTP-s PayPass kártyánk, akkor már csak annyi a dolgunk, hogy felmarkoljuk a félárú jegyet.

Természetesen azoknak a visszatérő Sziget-fanoknak sem kell kétségbe esniük, akik már megvették a bérletet, hiszen ha beküldik a „bizonyítékokat”, bemutatják a kódot és a nevükre szóló OTP Maestro vagy MasterCard PayPass bankkártyát, a jegyár különbözetét visszakapják, tehát végül ők is csak 31.500 forintot fizetnek az ottalvós vagy 27.500 forintot a hazamenős bérletért.„Egy olyan rendszert kellett kidolgoznunk, ami biztossá teszi, hogy a jogosulatlan jegyüzérek nem tudnak visszaélni ezzel a jelentős kedvezménnyel” – vallotta meg Gerendai. - „Mindamellett ez egy olyan renkívüli lehetőség, ami miatt mindenképpen megéri végigjárni ezt az egyébként nem túl bonyolult folyamatot.”  Gerendai  tett még egy visszautasíthatatlan ajánlatot is: „Aki pedig minden kétséget kizáróan igazolni tudja, hogy az összes eddigi Szigeten látogatóként részt vett, annak ingyen lesz a huszadik.”

www.mienkasziget.hu

www.sziget.hu/fesztival/jegy/jegyinformacio