Küldjük el szívünk dobbanását olimpikonjainknak, és használjuk a London Interaktív alkalmazást, hogy ne maradjunk le az olimpiai tévéközvetítésekről!

A T-Home által létrehozott www.igazirajongok.hu oldalon keresztül – Facebook fiókkal történő belépést követően – virtuális szívdobbanás elküldésével jelezhetjük rajongásunkat, szurkolásunkat, támogatásunkat az olimpián részt vevő versenyzők, csapatok felé, ez által segítve őket a lehető legjobb eredmények elérésében. A „szívdobbanásunk” az olimpikonoknál is azonnal érzékelhetők, észlelhetők lesznek: a T-Home számukra az ötkarikás játékokra való utazás előtt különleges RajongóSzíveket adott át – ezek a szívek elkísérik őket Londonba és az egész olimpia ideje alatt velük lesznek. A szívdobbanás elküldésével a RajongóSzív megdobban és felvillan, így a sportolók mindig tudni fogják, milyen sokan és gyakran gondolunk rájuk otthon vagy a világ bármely pontján.

Mindezen kívül a budapesti városligeti Telekom Olimpiai Szurkolói Klubban, valamint a főváros egyik legforgalmasabb helyén, az Erzsébet téren vasárnaptól felállított interaktív üzenő falakon megtekinthetjük saját, vagy más szurkolók által a www.igazirajongok.hu oldalon keresztül elküldött üzeneteket, amelyeket az adott helyszíneken el is olvashatunk. Természetesen a versenyek szünetében az olimpikonok is válaszolhatnak a jókívánságokra a honlapon keresztül.

Az innováció terén élen járó T-Home speciális,  az Interaktív TV-szolgáltatás funkciói között elérhető, külön díj nélkül igénybe vehető London Interaktív alkalmazást fejlesztett az olimpiai közvetítésekre kíváncsiak számára. Így amellett, hogy a tévé képernyőjén szinte azonnal értesülhetünk az olimpiával kapcsolatos információkról, az MTVA által közvetített ötkarikás eseményekről sem maradunk le. Interaktív TV-előfizetőként az új funkcióknak köszönhetően a szolgáltatás Archív TV kínálatában a versenyeket, meccseket követően egy órával, 72 órán (3 napon) keresztül megtalálhatjuk és visszanézhetjük azokat, amelyek SD és – a HD képes tévékészülékkel rendelkező ügyfelek számára – HD minőségben is elérhetők lesznek.

A T-Home Interaktív TV-szolgáltatás új, az olimpiai közvetítésekhez kapcsolódó különleges funkciói az Interaktív TV előfizetői számára külön díj nélkül érhetők el, azaz változatlanul csak a szolgáltatás havi díját kell kifizetni.  Az alkalmazás igen egyszerűen, a tévé távirányítóján lévő kék gombbal, vagy az Interaktív TV főmenüjében található Extrák/London Interaktív menü alól, illetve az m1, m2 és m1 HD és m2 HD csatornákon a piros gombbal érhető el.

Szurkoljunk szívből olimpikonjaink sikeréért!