A szemüveg és a kontaktlencse is rendkívül zavaró az lehet az ágyban. Bénázás helyett érdemes inkább egy pár perces kezelést választani.

Mi a baj a szemüveggel?

Nem csak a filmekben okoz problémát, ha a pár egyik tagja szemüveget visel az összebújáskor. Tény, hogy kikerülni sehogy sem lehet: egyetlen szenvedélyes csók alatt úgy összekoszolódik a lencse, hogy utána már csak homályos foltokat lát az ember. Ha pedig véletlenül magunkkal visszük az ágyba, könnyen meghajlik vagy elpattan a keret – ilyenkor elég egy pillanatra belegondolni, mennyibe is kerül a javíttatás, és rögtön elszáll a hangulat. A kontaktlencse hasonló hangulatgyilkos: akció előtt ugye nem vesződik vele az ember, utána viszont nem éppen kellemes csak azért kimászni a forró ágyból, hogy kivegyük a lencsét. Ilyenkor a büntetés vörös, gyulladt szemek formájában jelentkezik.

Pár perc a tökéletes látás

A probléma egyszerűen kikerülhető lézeres látásjavítással. A kezelés fájdalommentes, mindössze néhány percig tart, és a lebenyképzéses eljárásoknál akár már másnap munkába lehet állni. Nem csoda, hogy már Magyarországon is több százezren választották a szemüveg vagy a kontaktlencse helyett. „Amikor felültem a 2-3 perces kezelés után, élesen láttam azt az órát a falon, amit szemüveg nélkül nem is érzékeltem – mesél az Optimum Látásjavító Lézerközpontban végzett kezelés eredményéről Gábor. – Aznap este már tökéletes volt a látásom, és az egy éves vizsgálat szerint is legalább 115 százalékos a látásélességem.”

László hasonló tapasztalatokról számolt be: „Már az anyósülésen hazafelé el tudtam olvasni az autók rendszámát, és mire hazaértünk, már szinte vezetni is tudtam volna. Éjjel, amikor felébredtem, a video kijelzőjéről tű élesen le tudtam olvasni a számokat... Ez annyira felzaklatott, hogy szinte vissza sem tudtam aludni”.

Október végéig még kedvezményes!

A szemüveget, kontaktlencsét viselőknek még most érdemes elgondolkodniuk a lézeres látásjavításon, hiszen akár 120 000 forinttal kedvezőbb áron vehetik igénybe a kezelést, ha október 31-ig jelentkeznek az alkalmassági vizsgálatra. A kezelés ára így néhány év alatt megtérül, ha figyelembe vesszük, hogy szemüveget vagy kontaktlencsét használva mennyi pénzt költünk el és mennyi értékes időt pazarolunk el.

További részletek a kedvezményes látásjavításról ->