Itt a Raiffeisen Bank újdonsága, a OneCard bankkártya, mely segítségével csökkentheti kiadásait!

MI A ONECARD?

Egy olyan bankkártya a Raiffeisen lakossági számlákhoz, amely azonnali és állandó kedvezményt nyújt a Raiffeisen Bank kedvezményadó partnereinél.

A OneCard bankkártyát használhatja vásárlásra, készpénzfelvételre és internetes vásárlásra is.

HOL KAPHAT KEDVEZMÉNYT A ONECARD BANKKÁRTYÁVAL?

Állandó kedvezmények várják a kijelölt CBA üzletekben, a kiemelt Agip töltőállomásokon, a Magyar Telekom saját és partner üzlethálózatában, a Marionnaud Parfümériákban, a Vista Utazási Irodákban, az UNIQA Biztosítónál, a Líra Könyv, valamint az INTERSPORT üzleteiben.

Az állandó kedvezmények legalább 2013. december 31-ig igényelhetőek.

MENNYIT TAKARÍTHAT MEG A ONECARDDAL?

A kedvezmények mértéke 2 %-tól egészen 15 %-ig terjed, így – használattól függően –  több tízezer forintot is spórolhat évente!

MOST ÉRDEMES IGÉNYELNI!

Most érdemes számlát nyitni és OneCard bankkártyát igényelni, mert a 2012. december 31-ig igényelt OneCard bankkártyák első éves kártyadíjának 50%-át elengedi a Raiffeisen Bank.

VÁLTSON A RAIFFEISEN BANKRA!

A bankváltás ügyintézése velünk egyszerű! Önnek nincs más dolga, mint bankfiókunkban jeleznie bankváltási szándékát, és a szükséges nyomtatványok kitöltése után a továbbiakat mi intézzük Ön helyett!

A tájékoztatás nem teljes körű, a hirdetés kizárólag a figyelem felkeltésére szolgál. Bővebb információt a www.onecard.hu oldalon, vagy személyesen a Raiffeisen bankfiókokban kaphat.