4 nő, 4 szerelem, 4 kapcsolat bontakozik ki ebben a könnyed vígjátékban, mely megannyi félreértett helyzetet, és humoros fordulatot tartogat. A főszerepekben Schell Judit, Stohl András, Rudolf Péter és Tompos Kátya.

A történetről

Bizonyára sokunknak ismerős a helyzet, amikor egy ígéretesnek tűnő, vagy már régóta biztonságos mederben folyó kapcsolat egyik pillanatról a másikra döbbenetes fordulatot vesz. Ilyen helyzetbe kerül az a négy nő is, akikről a film szól.

A szálak egy szépségszalonban futnak össze. A négy főszereplőnk ugyanabba a kozmetikába jár, ahol mindannyian egy szép este reményében szeretnének megszépülni. Azonban az események teljesen máshogy alakulnak, mint ahogy azt elképzelték. A film az ő szerelmi történeteiket meséli el, amelyek ugyanazon a napon játszódnak.

Helga (Schell Judit) csinos sztár-műsorvezető, aki noha még mindig egyedülálló, mostanában új udvarlója akadt. Ez azért nagy dolog az életében, mert eddig még egyetlen kapcsolata sem sikerült. József (Rudolf Péter) jól szituált, elegáns, udvarias férfi, igazi gáláns lovag: vacsorázni viszi Helgát, elmegy érte a munkahelyére. Úgy tűnik azonban, hogy József távolságtartó figyelmessége mögött valamilyen titok húzódhat, ugyanis telik-múlik az idő, jönnek egymás után a randevúk, a férfi érthetetlen módon menekül az intim helyzetek elől...

Vera (Gubík Ági) kedves, halk szavú, gondoskodó feleség, aki orvos férjével, Attilával (Stohl András) együtt nagy szeretetben neveli kisfiukat, Bencét. Bence egy nap szomorúan érkezik haza az iskolából: megint megverték, az iskolatársai ugyanis túl lányosnak tartják. Az incidens Attilának ismét eszébe juttatja régi aggodalmát, mely szerint a gyerek senkire sem hasonlít a családban. Most már nem tudja kiverni a fejéből a gyötrő kérdést: mi van, ha nem ő a gyerek apja? Mi van, ha egy hazugságban élte le az életét?

Szilvi (Lovas Rozi) és Bálint (Mészáros Béla) huszonéves pár, épp a házasság előtt állnak. Szilvi boldogságához már csak az esküvő és egy gyerek hiányozna, Bálint azonban még egyvalamire vágyik. Nem akarja megcsalni Szilvit, de szeretne egy utolsó szexuális kalandot, mielőtt elkötelezné magát. A megoldás egy swinger parti, gyorsan meg is ismerkednek egy szimpatikus párral. Szilvi ennek egyáltalán nem örül, de Bálint unszolására végül kénytelen-kelletlen belemegy a játékba. Már csak a nagy éjszaka van hátra.

Flóra pedagógus, férje, Péter  hittantanár. Van egy kislányuk, Lilla. Visszafogott életet élnek, fontos számukra a hit, a családi összetartozás. Látszólag tehát minden rendben van, egy nap azonban Flóra furcsa dolgokra lesz figyelmes Péter viselkedésében. Olyasmire kezd gyanakodni, ami eddig rémálmaiban sem került elő: lehetséges, hogy férje megcsalja? Segítséget bátyjától, az exrendőr Ferkótól kér.

Egy dolog közös négyükben: mindannyian a boldogságot keresik. De az életben semmi sem az, aminek látszik.

A december 20-án mozikba kerülő Nejem, nőm, csajom (16) film egy romantikus vígjáték, melyben a mindennapi párkapcsolati problémák meglepő (és vicces) módon tálalva jutnak el a nézőhöz. Ha szeretnél nevetni, kikapcsolódni, akár romantikázni egy első randi keretein belül, a karácsonyi őrület előtt és megszökni egy kicsit a bejgli-halom és a vendégsereg elől, akkor ez a film neked való!
A film előzetes:

További információ: Pro Video Film