Az utóbbi évek egyik legnagyobb könyvsikere A szürke ötven árnyalata. Valószínűleg senkinek nem árulunk el titkot azzal, ha elmondjuk: igencsak pikáns olvasmány. A főszereplő hölgy, és a szado-mazoban jártas partnere olyan szexuális kalandokat élnek át, amik 50, de még 10 évvel ezelőtt is tabunak számítottak.

Ez a téma pedig nem más, mint a BDSM, vagyis a szado-mazo szex. Erre sokan felkapják a fejüket, hiszen a két kifejezés elég negatív felhangú. Ám az ilyen típusú játékoknak is igen széles a skálája, ezért mindenki megtalálhatja azt a fokát, ami neki még jó, és örömet okoz. Mert az tény, hogy a fájdalom és a gyönyör közötti határ igencsak vékony, és az azon való egyensúlyozás olyan pikáns élvezeteket ígér, amikkel csak nagyon ritkán találkozhatunk. Persze ezt is lehet csinálni jól és rosszul, és sajnos könnyű elrontani. Az otthon eszkábált tárgyakkal és eszközökkel sokszor nem hogy a kívánt hatást nem érjük el, hanem még furán is érezhetjük magunkat, amivel odalehet az együttlét varázsa.

Szerencsére ma már nem kell magunknak összehozni a játékszereinket, hiszen könnyen és olcsón minőségi eszközöket vehetünk már az interneten is. A www.bdsmbolt.hu választékát végigböngészve rengeteg olyan tárgyat találhatunk, ami megmozgatja a fantáziánkat.

Kezdőként inkább az egyszerű dolgokat érdemes keresnünk: erre tökéletesek lehetnek a bilincsek, vagy a kikötözéshez használható egyéb eszközök. Hiszen mégiscsak könnyebb a hangulatot úgy megteremteni, ha a kötelek és pántok, amiket használunk kellemes anyagúak és egyszerűen használhatóak. Az élmény tovább fokozható, ha nem csak a kezeinkre gondolunk, hiszen az oldalon sok olyan kiegészítőt is találhatunk, amivel a lábainkat, vagy akár az egész testünket is mozgásképtelenné lehet tenni, tehát mindenki, még a gyakorlott BDSM- űzők is ráakadhatnak olyanokra, amik az ízlésüknek megfelelnek.

A következő lépcsőfok a ruhák, maszkok és persze a korbácsok. Ezekből is széles a választék: a ruhák között azok is megtalálhatják a számításukat, akiket beindít a latex vagy a lakk, mivel mindkettő megvásárolható itt. Sőt, nem kell csak a hölgyekre gondolni, az urak is keresgélhetnek a nekik való darabok közül, amik az elképzeléseiknek megfelelnek. A maszkok között is kedvünkre szemezgethetünk: ha nem akarunk nagyon extrémet választani, akkor az egyszerű szemfedő vagy macskanő álarc mellett tegyük le a voksunkat. De ha ennél egy kicsivel tovább szeretnénk menni, akkor találhatunk olyat is, ami az egész fejünket takarja, vagy akár pántos verziót, amiben a szájpeckek mellett egyéb pikáns kiegészítők is megjelennek.

Azoknak, akik már a magasabb szinteket művelik a BDSM-et, érdemes szemezgetni az elektromos stimulátorok közül. A termékek között találhatunk olyanokat, melyeket mi magunk tehetünk ki a test tetszőleges pontjaira, de olyanokat is, ahol csak az eszközzel kell foglalkoznunk, és ezt tartani oda, ahova csak szeretnénk. Természetesen a láncok és a különböző síkosítók közt is válogathatunk, elvégre ezekkel még különlegesebbé lehet tenni az együttléteket.

És hogy az élmény teljes lehessen, természetesen az oldalon a „klasszikus” játékszereket is megtalálhatjuk, a vibrátoroktól elkezdve a dildókon keresztül a pikáns intim ékszerekig. Ráadásul ezekért sem kell személyesen elmennünk, hiszen a www.bdsmbolt.hu házhozszállítást is vállal, ami nem csak diszkrét, de nagyon kényelmes megoldás is. Így nekünk nincs is más dolgunk, mint élvezni a játékszereink által átélhető, és persze adható gyönyört.