Egyedülálló gasztronómiai filmsorozat kezdődik március 16-tól a Viasat3 kereskedelmi csatornán. Egy konyha kulisszatitkait a nézők szombat esténként, 18.30-tól kísérhetik figyelemmel.

Simonkovits Ákos (36) executive producer, Szente Zsolt (36) étteremtulajdonos, társproducer és Szőllőssy Gábor(39) a produkció főtanácsadója egy Magyarországon még soha ki nem próbált gasztro reality filmsorozatot készített, aminek az eseményei többnyire egy étteremben zajlanak.

"Az étterem harcosai" című sorozat szereplői a Vinopolis  séfjei, szakácsai, cukrászai, felszolgálói és maga a tulajdonos lesz, aki egyébként a produkció egyik ötletgazdája is. Az enyhén militarista világra utaló cím sem véletlen, hiszen mind a sorozat, mind pedig a Vinopolis esetében elengedhetetlen, hogy egy vérprofi séf "uralkodjon" a konyhában. Palotai Csabáról pedig elmondhatjuk: katonás fegyelmet követel a konyhán.

A sorozatból kiderül majd, mi minden történik egy étterem konyhájában,amit a vendég egyébként sosem láthat. Az eseményeket maga az élet adja.

Szente Zsolt üzletember igyekszik mindent megtenni a reality sikeréért. A Vinopolis tulajdonosa minden más feladata mellett maga is részt vesz a sorozatban, hogy kollégáival együtt küzdjön a vendégek elismeréséért.

Nagyon fontosnak tartottuk, hogy profi módon készüljön el a sorozat - árulta el Szente Zsolt. Ezt igazolja az is, hogy a díszlet, ami maga az étterem több mint 100 millió forintba került. Az én dolgom a szereplésen kívül, az hogy az anyagi feltételeket megteremtsem a gyártáshoz. Számomra fontos, hogy legyen előttem kihívás, mert az visz előre a siker felé - tette hozzá az étterem tulajdonosa.

http://vinopolis.hu/hu/azetteremharcosai