Csúszda és Instagram élmények

2013.07.01. 10:50 Módosítva: 2013.07.01. 14:12
Magenta csúszdával és óriás mobilrobot építő műhellyel várja a VOLT fesztiválra érkezőket a Telekom. A fesztiválélmények Instagramon való megosztása pedig koktélokra váltható pontokat ér.

Szinte mindenkinek akad a fiókjában pár régi mobil az elmúlt évekből. A Telekom most feltámasztja a fiókban porosodó régi készülékeket: új életüket Robot VOLT Art Műhelyben, kortárs képzőművészek – többek között ef. Zámbó István, Wahorn András, Sinkovics EdE, Soós Nóra, Győri Márton, Magyarósi Éva, Szabó Ottó és Tóth Márton – vezetésévvel kezdhetik meg. A műhelyben robot-műalkotások, kinetikus szobrok és installációk készülnek a fesztiválozók megunt készülékeiből. A régi mobilok veszélyes hulladéknak minősülő akkumulátorait pedig külön gyűjtőhelyen adhatják le a projektben résztvevő látogatók. A két éve debütált PayPass fizetési rendszer is tartogat újdonságokat, hiszen a megszokott kártyán kívül idén élménnyel is lehet fizetni. Akik Instragramon osztják meg kedvenc pillanataikat, azok az így gyűjtött pontokat koktélokra és fesztiválkellékekre cserélhetnek a fesztiválon.

A Telekom Nagyszínpad kínálata mellett - ahova négy kontinensről érkeznek énekesek és együttesek - az elektronikus zenére vágyók is megtalálják a számításukat: a VOLT másik központi helyszínén, a Telekom Teraszon, ahol hazai dj-k szórakoztatják majd a látogatókat minden este. A Terasz napközben a regenerálódás helyszíne lesz, lounge hangulat, ingyenes mobilnet és mobiltöltők várják az előző napi buli után, az aznapi előtt feltöltődni vágyókat. A fesztivál egyéb újításokkal is jelentkezik a Telekom jóvoltából. Idén először azok is virtuálisan fesztiválozhatnak, akik nem jutottak el a soproni Lővér Kempingbe: a Telekom és a magyar sikersztori, a Ustream együttműködésének köszönhetően számos koncert élő streaming közvetítését bárki követheti a www.t-mobile.hu oldalon. A részletes szabályokról az y2013.hu honlapról és a fesztivál programfüzetéből tájékozódhatnak az érdeklődők.