Panelakás szépségverseny – mert a panel is lehet szép

Lakásszépségverseny? Igen, akinek ez egy kicsit furcsán hangzik, az le van maradva, mert bizony ma már ilyen is van. A lakások is versenyezhetnek a szépségükkel és az otthonosságukkal, ráadásul nem is akármilyenek!


Most a FŐTÁV Zrt. hívja megmérettetésre a panellakásokat, hogy megmutathassa az embereknek, hogy ezek az életterek- ha valóban odafigyelnek rájuk - nem csak szépek, hanem otthonosak, trendik, sőt, takarékosságuknak hála kenterbe verhetik a többi lakhatási megoldást is!

Aki sohasem lakott még panelben, az nem is tudhatja, hogy mekkorát fejlődtek ezek a szép kis lakások az utóbbi időkben. Egyrészt a közösségnek hála, mivel a lakók rájöttek, hogy együtt sokkal szebbé és biztonságosabbá tehetik a házukat és a környéket, másrész a többi ember is kezdi felismerni, hogy ezekben az otthonokban nagy potenciál rejlik, hiszen nagyon könnyen átalakíthatók, kidekorálhatók. Ezen felül pedig azt sem szabad elfelejteni, hogy egy családi házzal ellentétben a panel sokkal költséghatékonyabb. És nem csak az árát, hanem a fenntartását tekintve is.

Ez az egyik, amiről ez a bizonyos szépségverseny szól. A FŐTÁV Zrt. gondozásában meghirdetett vetélkedő célja, hogy az első lépést megtegye a panellakások megszerettetéséhez, ami pedig nem más, mint a szemléletváltás. Az I LOVE PANEL– Panellakás szépségverseny kezdeményezésben láthatjuk mi is, hogy egy ilyen lakás otthonos, olcsó, és környezetbarát is lehet, hiszen a technológiai fejlődés már ezeket is elérte, és a zöld energiák hasznosítása még tovább csökkentette az otthonok a fenntartási költségeit.

A FŐTÁV nem titkolt célja az is, hogy a fiatalokat rádöbbentse arra, hogy a panel ideális első saját lakás, vagy bérlemény lehet, éppen ezért a játékra nem csak a tradicionálisan megszokott stílusú lakások fotóit várják, hanem az olyan különleges megoldásokat is, amik akár trendteremtő erővel is rendelkezhetnek.

A játék 2013. szeptember 11.-étől október 11.-éig tart, és maximum 5 fotóval lehet indulni. Az anyagokat a www.facebook.com/fotavzrt oldalon lehet feltölteni. Természetesen a fotók ezután bárki számára hozzáférhetőek, így megindulhat a szavazás is, ahol a cél, a legtöbb like begyűjtése. Sőt, a legjobban sikerült fotók megjelenhetnek a FŐTÁV panellakás szépségversenyében is. És persze nincs verseny nyeremény nélkül: a harmadik helyezett 50 ezer forintos, a második 100 ezer forintos az első pedig 300 ezer forintos IKEA ajándékkártyát kap, melyet 5 éven belül, részletekben is levásárolhatnak. És hogy szavazni is érdemes legyen, a like-olók között 5 darab 20 ezer forint értékű ajándékkártyát sorsolnak ki a lakberendezési áruházba.

A jelentkezési feltételek és a játék pontos menete, valamint a sorsolás részletei elérhetőek a

www.fotav.hu oldalon, valamint a www.facebook.com/fotavzrt oldalon.