Ütős zenei felhozatallal és valódi sörkülönlegességekkel vár miden sör- és fesztiválrajongót a Dreher Sörgyárak a nyár utolsó hétvégéjén.

Mert annyi a világ, amennyit beletöltesz...

Augusztus 30-án egy napra megnyitja kapuit a gyár budapesti épületegyüttese a Jászberényi úton, ahol a zene és sör találkozása garantálja a felejthetetlen bulizást. A sörgyár első hivatalos fesztiválján a legnépszerűbb hazai zenekarok közül fellép a The Carbonfools, a PASO Plays Cover, az Intim Torna Illegál és Odett, a hangulatról pedig az MR2 Petőfi Rádió lemezlovasai gondoskodnak.

A Dreherfeszt azonban nem csak egy a nyári zenei fesztiválok közül, hanem valódi sör(gyár)fesztivál is. A sörkultúrát és sörkészítést bemutató programokon túl a helyszínen erre az egy napra nyolc tematikus romkocsma is megnyitja kapuit, ahol a csak erre az alkalomra főzött sörök és számtalan kóstolási lehetőség várja a sörimádó fesztiválozókat.

A Dreher Laborban kísérleti kémcsöveket ugyan nem kapunk, de kuponjainkért cserébe kedvünkre kóstolgathatjuk a finom söröket. A Summer Moment teraszon napágyak és pálmafák között, egy korsó Dreher Summer Momentet kortyolgatva, idézhetjük fel vagy éppen feledhetjük el a nyár legemlékezetesebb pillanatait. A Sörmúzeumban régmúlt idők elevenednek meg hajdanvolt csomagolások és emléktárgyak között. Az épületen belül, egyedi környezetben található Rocklap söröző a csapolt Dreher Bak és a szűretlen Dreher rajongóinak hamisítatlan rocker feelinget nyújt, romkocsma környezetben hangszerelve. A Gyártósor söröző gondoskodik róla, hogy a koncertek alatt is zavartalan legyen a sörellátás, míg a Komló Lugasban nem lehet kihagyni a hidegen komlózott sör örömeit. Sörutazásunkat a Dreher kamionnál folytatva kiderül, hogy nem csak sörrekeszek tárolására és szállítására alkalmas egy kamion raktere, ki gondolta volna, hanem pulttal, asztalokkal, DJ-vel, csaposokkal, na meg a sokféle sörrel felszerelve kiváló parti helyszín is.

És ne feledd, kitől válik igazán különlegessé egy pillanat? Tőled! Ott a helyed!