Vajon milyen a tökéletes hely a csajos aktualitások megvitatására? Napfényes terasz, kellemes jéghideg fröccs, jóképű pincérfiú? Pontosan. Így vár Titeket mindennap a margitszigeti Holdudvar.

“Képzeld el” a helyzetet. Egész nap fel sem nézel a képernyő mögül. Még az ebédet is a billentyűzet mellett fogyasztod, hogy legalább éjszakáig ne kelljen bent maradnod. Amikor aztán végre kisétálsz az irodából, semmi másra nem vágysz, mint egy jéghideg fröccsre és egy kis nevetésre a legjobb barátnőkkel. Gyors körtelefon után, már le is szervezhetnétek a találkozót, de minden megakad egy kardinális kérdésnél: “hova menjünk?”

Van bizony egy hely, ahol 100 éves tölgyfák árnyékában élvezheted a barátnőkkel a traccspartit. Finom kézműves borokból készül a fröccs (munka utáni órákban ráadásul 30%-kal olcsóbb is), friss gyümölcsből az ízes limonádét, és ha megéheztek, még finomságokat is csipegethettek. Ez a hely a margitszigeti Holdudvar. Ugye, hogy ismerős?! Ettől az évtől nemcsak éjszaka éri meg kilátogatni Budapest legszebb szigetére, hanem egész nap. A Teraszétterem megújult étlappal vár mindennap 11:00 és 23:00 között. Ha lazább hangulatban vagytok, akkor a Piknikplacc vidám teraszán üldögélhettek és street food ételek közül válogathattok.

Tehát, ha eljön a nap, amikor menthetetlenül vágysz egy csajos programra, akkor találkozzatok a barátnőkkel a Jászain, pattanjatok fel a villamosra és sétáljatok be a Margitszigetre, egészen a Holdudvarig. Meglátjátok megéri majd. Itt minden trécselés jobban esik majd!