Szeptember 12-én nyitja meg újra kapuit a TESLA. Frissített belső térrel, egy gondosan válogatott DJ csapattal és minőségi ital- és ételkínálattal vár Benneteket minden péntek és szombat este.

Szeptember közepétől kitárul a világ: meggyőzően erős line-uppal nyit a TESLA

Szeptember 12-én egy meglepetésekkel teletűzdelt estével nyitja meg újra kapuit a TESLA.klub. A kisebb ráncfelvarráson átesett bulihely barátságosabbá tétele után, új VIP résszel, tágasabb, színesebb térrel, egy gondosan válogatott rezidens DJ csapattal és a megszokott minőségi ital- és ételkínálattal várja a szórakozni vágyókat minden péntek és szombat este 11-től.

A pult mögé állnak a belváros legkedveltebb lemezlovasai Nigel Stately, Goyah, Used Disco, Vikipop, Gensi és Meszi is, a pénteki és szombati bulikon pedig a továbbiakban olyan nevek csatlakoznak hozzájuk, mint Moon Soulja, vagy Immi V. Havonta egyszer a rezidensek mellé, nagynevű külföldi előadók társulnak, hamisítatlan diszkó- hangulatot hozva a négy fal közé.

A nyári munkálatok során felújították az art deco épület középső, loft szintjét is, melyet rendezvény- és kulturális programok helyszíneként hasznosítanak a jövőben. Az első nagy falat a Szeptember 24-én induló Design Hét Budapest, melyen saját szervezésű grafikai kiállítással, divatbemutatóval, MOME-s ékszer- és lámpakiállítással, aukcióval, valamint a hivatalos bulival töltik meg a házat.

Bővebb információk a facebookon és a honlapon. Gyertek, jó lesz!

https://www.facebook.com/teslabudapest/events

https://www.facebook.com/Tesla.kult/events