Ez most még sem úgy, ahogyan elsőre gondoljuk!

Múlt pénteken a Sugarbird Fashion az eddigi leglátványosabb, divatbemutatóját tartotta.

Az idei kollekció más, mint az eddigiek. Világhírű licenskarakterek, és a cég tervező csapata a középpontban!

Mint ahogy azt már megszokhattuk, a Sugarbird tervezői minden évben előrukkolnak valami különlegességgel, ami idén a páratlan Zsolnay Porcelán Manufaktúrával szoros együttműködésben alkotott Zsolnay x Sugarbird kapszula kollekció.

„Régi álom volt ez a közös munka, fontos volt olyan darabok készítése is a nem mindennapi fazonok mellett , melyek más megvilágításból tükrözik vissza magát a Zsolnay mintákat is.” –nyilatkozta Parrag Andrea, a cég vezető tervezője.

A kollekciót egy különleges fotó kampány népszerűsíti, melyhez a tervezők elmondása alapján tudatosan választotta a cég Ornella Karabumba színes bőrű modellt kampány arcnak, aki a kapszula kollekció nemzetközi jellegét hivatott erősíteni, és kiemelni a megszokott komfortzónákból.

A rendezvény során az új mellett, természetesen helyett kapott a „régi” is. A Sugarbird már évek óta kiváló együttműködésben készít kollekciókat Dukai Reginával, akitől az idei nyári fesztivál kollekciója volt látható. Szexi fazonok, laza csipkék, túlméretezett folklór minták és igazi hippi világ jellemzi a kollekciót.

„ Szeretem a magyaros mintát, a virágokat, és KK ezt teljesen új megközelítésben építette bele a kollekciómba. Imádom.” – nyilatkozta Regina

Baranyi Ádám kollekciójának, a tömény olasz romantikával fűszerezett darabok jellemzője a csipke, friss gyümölcsök, de még pizza vagy akár az olasz tészta is visszaköszön a kollekcióban, melynek neve találóan „Amore Primavera”. Ádám, ahogyan magát jellemzi, Stefano Gabbana és Donatella Versace szerelem gyermeke, így nem véletlen, hogy a mottója „more is more”, azaz a több mindig több. A kollekciójában látható összes kiegészítő a saját keze munkáját dicsérik.

Nem lehetett volna teljes az este és a kifutó a Cartoons kollekciók nélkül. A márka DNS-ébe mostanra már mélyen beívódott a licensz karakterek eredeti és egyedülálló felhasználása.

A Sugarbird, tervező grafikusai, Andor Marcsi és Miss KK, sajátos megközelítésben és grafikai formában igyekeztek adaptálni a rajzfilm karaktereket, a márkát tükröző fazonokra. A kollekciók nemzetközi sikernek örvendhetnek, több világsztár stylistja is kért már be ezen egyedülálló darabokból.

Mickey mellett kifutón láthattuk még a legújabb DC szuperhősök (Batman, Wonderwomen, Superman) által inspirált darabokat, amit Tapsi Hapsi és barátai világa követett, majd később Bugs Bunny a maga személyesen is feltűnt a vendégek közöttt.

Az idei szezon újabb meglepetése, hogy először láthattuk viszont a kifutón a márka legújabb partnerének, Smiley-nak az ikonikus mintáit.

Az esemény apropójának alkalmából ellátogatott Magyarországra a Smiley alapítójának, Franklin Loufrani (Mr. Smiley) fia, Nicolas Loufrani.

A prominens vendégek sorai között további ismert arcok is feltűntek, akik a már kifutóra került kollekciók legújabb darabjait viselték a rendezvényen, mint Horváth Éva, Nyári Dia, Varga Izabella, Debreczeni Zita, akit természetesen Gianni kísért.

A műsorvezető, Peller Mariann, szintén az egyik legújabb kollekciót viselte.

A fináléban az öt tervező, Parrag Andi, Jagasics Hedvig, Baranyi Ádám , Andor Marcsi és Miss KK mögött a saját titulusukat viselve, a teljes Sugarbird csapat kivonult, mintavarrók, gyártási szakemberek, kereskedelmi munkatársak, csoportvezetők, és a Sugarbird lányok is egyaránt.

„Nagyon büszke vagyok a Sugarbird csapatra, minden egyes emberre akivel együtt dolgozunk nap mint nap. Mi egy nagyon összeszokott és eredményre törekedő kis team vagyunk, és boldog vagyok, hogy velük dolgozhatok együtt, és hogy személyesen is bemutatkoztunk mindannyian, hiszen a Sugarbird ők, azaz mi vagyunk, így együtt. „ –Jagasics v. Csonka Hedvig

Welcome in our Circus!