Mi magyarok nagyon kreatívak vagyunk az élet minden területén, így a nyári felfrissülésben is. Jól bevált praktikáink sokszor segítettek túlvészelni a kánikulát.

Ha kitör a kánikula és van egy kis szabadidőnk, már rohanunk is a víz közelébe: színes mini ventilátorral a kezünkben, pálmafás ingben, kedvenc szandálunkban (és a hozzá passzoló zokninkkal) masírozunk a várva várt felfrissülés felé. Mielőtt még hátradőlnénk a napozószéken, számos teendőt kell elintéznünk. Területfoglaló harcot kell vívnunk a többi strandolóval az egyébként folyamatosan változó árnyékos helyekért, el kell rejtenünk értékeinket egy láthatatlanná tévő törölközővel, valamint biztonságba kell helyeznünk a szalámis szendvicseket és jéghideg söröket tartalmazó hűtőtáskánkat is. Ha mindez megvan, és nem vagyunk még annyira idegesek a velünk érthetetlenül veszekedő turisták hallatán, hogy rögtön hazamenjünk, igazán jó élménynek nézünk elébe.

Ha nem vagyunk olyan kiváltságos helyzetben, hogy a vízparton töltsük a hőségriadót, sem kell kétségbeesni, jó öreg praktikáink sok magyar embert megmentettek már a hőgutától. A szökőkutak a belváros közepén is gondoskodnak a napközbeni hűsítésről, az erkélyen felállított medencék igazi strand élményt biztosítanak még a panelban is, a mások fájáról elfogyasztott frissítő meggynél pedig nincs is jobb a nagy melegben. A tömegközlekedés során is szeretünk megküzdeni az árnyékos helyekért, amelyek két kanyar után már naposak lehetnek. Minden étkezéskor igyekszünk dinnyét kenyérrel vagy fagylaltot enni, és be kell vallanunk, hogy nagyon szerencsések vagyunk, hiszen nincs még egy olyan nemzet, akinek megadatott volna a szilvás gombóc, mákos gubás vagy a lecsó ízű fagyi!

Gondoskodnunk kell a szervezetünk megfelelő folyadékellátásáról is, és erre nincs is jobb megoldás a radlernél. A Soproni 0.0% Radler üde, gyümölcsös ízei a legmelegebb helyzetekben is felfrissítenek, ráadásul a Soproni 0.0% mostantól a magyarok által kedvelt bodza-citrom ízben is elérhető. Így már könnyebben elviselhető a nyár legmelegebb napja is!

Te hogyan frissülsz fel nyáron?