A világ egyik legkiválóbb operaénekese Ramón Vargas lép fel Mága Zoltán hegedűművész újévi gálaestjén. A IX. Budapesti Újévi Koncerten köszönthetjük Andrea Bocelli sztárszopránját, Elisa Balbot is.

A világ egyik legnagyobb operaénekese, Ramón Vargas lesz Európa legnagyobb újévköszöntő gálaestjének szárvendége. A mexikói születésű tenor, az operairodalom legnagyobb szerepeinek kimagasló megformálója, a legnagyobb operaszínpadok után a magyar közönséget kápráztatja el Mága Zoltán a IX. Budapesti Újévi Koncertjén, január 1-jén az Arénában.

A Prima Primissima-díjas hegedűvirtuóz vendégművészeként közreműködik Andrea Bocelli énekpartnere, a nemzetközi hírű Elisa Balbo operaénekes is, akit generációja egyik legjobbjaként jegyeznek.

Az ötödik elem című kultikus film nagy slágerének előadója, az orosz operadíva, Evgenia Laguna is színpadra áll, hogy mind küllemben, mind pedig hangzásban megidézze a legendás filmalakot. Zenetörténeti produkciónak ígérkezik, hogy Mága Zoltán zenekarát, a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekart egy remekmű erejéig Vásáry Tamás Kossuth-díjas magyar karmester vezényli.

A közönség kérésének eleget téve új előadással készül az előző koncerten hatalmas sikert arató Csillagszemű Gyermektáncegyüttes. A publikum fantasztikus zenei utazáson vehet részt egy teljes egészében megújult, díszletekkel, és korábban soha nem hallott produkciókkal színesített gálaesten.

A Guiness Rekordok közé bekerült közös koccintás 2017-ben sem marad el. Európa legnagyobb újévi gálaműsorának közönségét Mága Zoltán a Budapesti Újévi Koncert legsikeresebb virtuóz remekműveit tartalmazó CD-vel ajándékozza meg.

További információ: www.magazoltan.com