Jól jönne egy nagyobb mobilcsomag?

2017.06.21. 15:02 Módosítva: 2017.06.21. 15:02
Komoly havidíj- és készülékvásárlási kedvezmények a Telekomtól

Felgyorsult, digitalizált világunkban egyre nagyobb az igény a személyre szabott mobiltelefon előfizetésekre és ezzel együtt az új okostelefonokra is. 

Telekom index 600x300.png

Azt látjuk, hogy bár ügyfeleink különbözőképpen használják a mobiljukat, de mindenki egyre többet szeretne kommunikálni, ki írásban, ki szóban. Ezért, miattuk, vagyis miattatok döntöttünk úgy, hogy 25 százalék havidíj-kedvezményt adunk az új mobilcsomagokra is, ha azt 3 különböző, a Telekom kedvezményre jogosító otthoni szolgáltatásunk mellé rendelitek, így mostantól akár egy nagyobb mobilcsomagra is válthattok. Ez a 25% Telekom kedvezmény. 

Abban az esetben, ha 2 különböző otthoni szolgáltatás mellé rendelitek a mobilcsomagot, 20% havidíj-kedvezményben részesültök, ez a 20% Telekom kedvezmény. A Telekom új Partnerkártya kedvezményével már a második – azonos folyószámlán lévő (azaz egy számlán számlázott) – havidíjas mobilelőfizetéstől 20 százalékos havidíj-kedvezményt kapnak minden egyes előfizetés havidíjára. A kedvezmény folyószámlánként akár 9 mobil előfizetésre is érvényes lehet. Jó tudni, hogy a Partnerkártya kedvezmény a feltételek megléte esetén automatikusan érvényesül, azt nem kell külön igényelni.

mt pr auto 600x300 felirat nelkul.png

Azt is látjuk, hogy minden évben sokan szeretnék újra cserélni használt mobiltelefonjukat. Akciónk keretében most 25 ezer forint extra készülékvásárlási kedvezményt adunk az okostelefonokra a Telekom kedvezmény mellé. Az akció az alábbi gyártók készülékeire vehető igénybe: Samsung, Huawei, Honor, Sony, HTC és LG. Otthoni szolgáltatásra kötött szerződés esetén vezetékes telefonra, televízióra, tabletre, notebookra vagy konzolra fordítható a kedvezmény.

mt pr strand 600x300 felirat nelkul.png

A Telekom idén március végétől lehetővé tette, hogy havi díjas ügyfelei maguk állítsák össze mobil díjcsomagjukat, attól függően, hogy mennyit telefonálnak vagy mobilinterneteznek. A négy különböző hangcsomag mellé a rendelkezésre álló öt adatcsomagból választhatnak, így saját igényeinkhez szabott díjcsomag kombinációk állíthatóak össze. A Telekomnál ráadásul most korlátlan belföldi adatot ad ajándékba minden Mobil L-es és XL-es díjcsomagra hűséggel rendelkező előfizetője számára.

További információ a Telekom új mobil portfóliójáról és kedvezményeiről: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/havi-dijas-mobil-dijcsomagok

https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/kedvezmenyek/25-szazalek

https://www.telekom.hu/lakossagi/keszulekek/akcios-keszulekek/25000-ft-extra-keszulekkedvezmeny