Megváltoztatja a márka nevét a BURGER KING®?

2017.07.17. 12:49 Módosítva: 2017.07.18. 11:00
burgerking-grilled-dogs-king-PR-cikk-logo.png

Ma reggelre a BURGER KING oktogoni éttermének homlokzatán a BURGER KING logókat Grilled Dogs King feliratúakra cserélték. Az átnevezés oka a tűzön grillezett Grilled Dogs hazai bemutatkozása.

1991-ben, az Oktogonon nyitotta meg első magyarországi éttermét a Fusion Befektetési Zrt. által üzemeltetett BURGER KING. 26 év elteltével, július 18-án az étterem nevét Grilled Dogs King-re változtatták. Az átnevezés ugyan csak egy napra szól, de jó jelzi, hogy a Grilled Dogs érkezése milyen nagy esemény a cég életében.

A Grilled Dogs tavaly debütált nagy sikerrel az USA-ban. Jó esély van rá, hogy az új termék alaposan át fogja írni a hazai közönség hot dogról alkotott elképzeléseit. A Grilled Dogs ugyanis semmiképpen nem tekinthető hagyományos hot dognak, hiszen a lelkét alkotó kolbászok 100%-ban minőségi marhából készültek, és a BURGER KING védjegyének számító tűzön grillezést követően kerülnek a kiflibe.

burgerking-grilled-dogs-king-PR-cikk-kep-BKlogo

Az itthon 3-féle változatban bemutatkozó Grilled Dogs egyik verziója a Whopper nevet kapta, a másik két változat a Chili Cheese jalapeno karikákkal és a közkedvelt chili cheese szósszal, és a Crispy Grilled Dogs sült hagymával gazdagítva.

A hazai piacon hot dog fronton ár és minőség tekintetében egyaránt széles a paletta: megtalálhatóak a szimpla virslivel készülő, olcsó hot dogok, és a kimondottan magas áron kínált, minőségi kézműves termékek. Mivel a tűzön grillezett, 100%-ban marhából készült kolbászt tartalmazó, kétkezes méretű Grilled Dogs 590 Ft-os szendvics és 990 Ft-os menü árával az egyik legjobb ár-érték arányú alternatíva lesz a hazai piacon, ezért jó esély van rá, hogy a hot dog és BURGER KING rajongók szívét egyaránt megdobogtatja.

További információ itt!