Ó, igen. Vagyis… ó, nem! Már megint itt tartok. Én, a bevásárlóközpont és a karácsonyi ajándékvásárlás. Már csak a gondolattól is égnek áll a hajam. A tömegtől emberiszonyom van, nem beszélve a szorongásról, amit az utolsó hetek rohangálása okoz.

Nem csak nekem ismerős ez a szituáció, igaz? Egész biztos, hogy nem csak én szoktam utolsó (utáni) pillanatra hagyni az ünnepi készülődést, beleértve az ajándékok beszerzését is. Pedig cseppet sem lélekemelő dolog egymást taposva kószálni, bömbölő karácsonyi dalok közepette – olyan érzésem van, mintha egy zombi apokalipszis kellős közepén mászkálnék.

És akkor még nem jutottam el odáig, hogy kitaláljam, kinek mit vegyek a – nem egysoros – listámról... Tusfürdő csomag – tök ciki. Újabb utalvány – dögunalom. Mindenki megkapott már mindent, és annak az ellenkezőjét is az elmúlt évek során – szóval teljesen felesleges az életemért küzdve ugyanazokat a dolgokat beszereznem.

Ezt felismerve kerültem arra a padra, amin éppen ülök és kesergek a romjaimon. Ide valami hathatós segítség kell, de azonnal! Böngészek egy kicsit a neten, hátha találok valami mentőötletet... Semmi, semmi... még mindig a nagy semmi... várj csak, ez mi?!

Egy ajándékkártya és a megajándékozott maga dönti el, hogy mire használja fel? Ráadásul nem egy bizonyos, hanem számos üzletben? Legyen szó szolgáltatásról vagy termékvásárlásról – csak nyerni lehet vele! Talán ez az én mentsváram! És tényleg megnyugodhatok: ez az ajándékkártya nem a szokásos utalvány. Végre! Kreatív és szabadon felhasználható – jó megoldás bármilyen alkalomra: legyen az szülinap, babaköszöntő, nászajándék vagy „csakúgyajándék”! A legjobb pedig, hogy most szépen fogom magam és hazaballagok, hogy az otthon (csendes!) melegéből, a neten keresztül megrendeljem az összes AJI kártyát. Egyszerűen, pár perc alatt, békében, és toporzékolás nélkül. Csúcs! Mindenki boldog (lesz): én osztom a kártyát – szó szerint –, és mindenkinél ott lesz az Ász.

Elméretezett pulcsi és kétszer kapott könyv esete kizárva, elégedettség bebiztosítva, így ugyanis mindenki azt vesz a kis kártyájával, amit csak akar. Most már csak egy dolog aggaszt: hogy vajon a családom ismeri-e az AJI kártyát... remélem igen, és akkor idén karácsonykor én is azt kapok, amit csak akarok!

www.ajikartyak.hu