Az 5 legbotrányosabb csóktípus

2018.04.06. 10:02 Módosítva: 2018.04.24. 10:17
Volt már olyan csókélményed, amitől kiver a víz, ha csak rágondolsz? Összegyűjtöttük a legbizarrabb csóktípusokat, melyek nem éppen édes álmainkban köszönnek vissza. Mi őket kerülnénk el messziről.

1. Túl sok

Van az a típus, aki mindent bele alapon csak úgy körkörözik a nyelvével az ember szájában. Ugye mennyire kiábrándító? Ráadásul túl nyálas és erőszakos is, egyértelműen nem fogunk az illető karjaiba zuhanni.

2. Vad ösztönök

Nincs azzal semmi gond, amikor valaki játékosan és lágyan harapdál, sőt szexi és izgató is tud lenni, de ha ez átvált ragadozó üzemmódba, és megjelennek az első árulkodó sebek a szánk környékén... na akkor vesszük menekülőre.

3. Rácuppanás

Van, aki úgy gondolja, hogy ha már csók, akkor az utolsó leheletedet is ki kell szívja belőled. Puhatolózóan kezdeményez, de ha már beindult, nem fogsz menekülni, túl közelről és túl alaposan meg fog vizsgálni. Ha ő beindul, az benned is beindít valamit: a menekülési ösztönt.

4. Fullasztó élmény

Pillanatok alatt a szádba hatol a nyelvével, majd ott alapos anatómiai vizsgálatot végez, egészen a torkodig. Nem elég, hogy alig jutsz levegőhöz, még kiábrándítóbb, hogy azt látod, ő ezt kifejezetten élvezi. Te azt élvezed majd, amikor ajtót mutathatsz neki.

5. A higiéniátlan

Talán a legrosszabb kategória. Azt gondolnád, hogy minden rendben van köztetek, izzik a levegő, aztán jön a csók, és egyúttal a hidegzuhany: kiderül, hogy nem éppen a kedvenc tevékenysége a fogmosás, mi több, akár herpeszes szájjal is szívesen rád tapasztja az ajkait. A kialakult betegségről persze nem tehet, azért ez mégsem életed kalandja lesz. Ha viszont csak ennyi a probléma, segítségére lehetsz a Telviran krémmel, mely hatóanyaga révén megállítja a vírus szaporodását, és lerövidíti a gyógyulás folyamatát.

Mit tehetsz a rossz csókélmény ellen?

Ha úgy érzed, csak a csókon csúszna el a dolog, ne add fel olyan könnyen!

Sokan eleinte zavarban vannak, ez pedig könnyen lehet a rossz csók forrása. Mutasd meg, hogy mire vágysz, hiszen senki nem fogja magától kitalálni a gondolataidat. Persze ehhez nem árt, ha tudod, te hogyan csókolsz. Hogy képbe kerülj, töltsd ki ezt a csóktesztet, aztán csókra fel!

www.telviran.hu

Egis Gyógyszergyár HU17/18TEL2OT11 Lezárás dátuma: 2018.04.06

Telviran  (50 mg/g krém): aciclovir hatóanyagú, vény nélkül kapható gyógyszer.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!