Akarsz egymilliót keresni?

Te is ajánlottad már be ismerőseidet állásokra? Ezzel most nem csak te leszel a legjobb fej ismerős, még az 1 milliós jutalékot is zsebre teheted! Tedd próbára magad MatchMaker-ként a Talentunon!

Kim Kardashian átszámolva 277.000 forintot keres egyetlen Insta poszttal. Ha azt gondolod, hogy a gyors pénzkereséshez Amerikában kell élni és mindenképpen celebnek kell lenni, akkor tévedsz.

De mi az a Talentuno és ki az a MatchMaker?

Van egy applikáció, aminek a lényege, hogy nyitott állásokat találsz, melyekre beajánlhatod az ismerőseidet. Szabadúszó fejvadászként, azaz MatchMaker-ként segíthetsz ismerőseidnek megtalálni az álomállását, és ezért még jutalékot is kapsz!

Biztos, hogy te is ismersz valakit, aki penge németből, vagy a kisujjában van a matek. Nézz szét a Talentunon, és repülj rá az egymilliós jutalékokra!

Azonnali jutalék már egy darab valid feltöltött CV-ért? Simán!

Az elhelyezésekért járó egymilliós, vagy több százezres jutalékok kifizetése egy hosszabb folyamat eredménye, hiszen a jelöltednek a legjobbként kell kikerülnie a kiválasztási folyamat végén. Azonban új funkcióval bővül a rendszer! Azonnali jutalék ütheti a markod, ha rápörögsz a diplomás önéletrajzok feltöltésére! Akár pár napon belül megkaphatod a pénzed, 2000-4000 Ft ütheti a markod, ha feltöltesz egy érvényes CV-t!

Élnéd a MatchMaker életérzést?

Ami talán a legvonzóbb a MatchMaker-kedésben az nem is a jutalék, hanem a freelancer életérzés. Bárhol, bármikor kereshetsz pénzt a mobiloddal, vagy egy laptoppal. Akár otthon a legbolyhosabb papucsodban, akár a tengerpartról egy hűsítő koktél mellől is pörgetheted a match-eket! Ha komolyan veszed, a MatchMaker-kedéssel akár egy havi fix jövedelemmel is számolhatsz. Dobd be magad, és légy részese a toborzás forradalmának!