Figyelem: neked sem egyenesek a lábujjaid?

2020.06.17. 14:27
Ezért alakul ki a görbe lábujj - egy új megoldással tehetsz ellene!

Nem vagy egyedül: csaknem minden harmadik ember szenved ferde lábujjaktól. A fő ok a túl szűk, hegyes orrú cipők viselése. Emellett a sok állás, ízületi gyulladás vagy genetikai okok is felelhetnek az elváltozásért. 

1

Amellett, hogy súlyos fájdalmakhoz vezethetnek, nagyon csúnyán is néznek ki a deformált ujjak. Ha Te sem szívesen hordasz nyitott cipőket, papucsot összevissza álló lábujjaid vagy bütyköd miatt, akkor itt az ideje, hogy tegyél most szép megjelenésedért!

Az ortopédusok segítségével kifejlesztett lábujj távtartóval rövid időn belül korrigálhatod ujjaid helyzetét. Ez a Toe Corrector névre keresztelt korrekciós eszköz akár néhány hét alatt segíthet visszaállítani lábaid természetes állapotát.

2

A Toe Corrector puha szilikonból készült, rendkívül kényelmesen hordható mezítláb, cipőben, harisnyában vagy zokniban. A távtartó az ujjakat egyenesen tartja, ezáltal csökkenti a görbeséget, deformációt. Mivel eloszlatja a lábra nehezedő nyomást, így a testtartást is hatékonyan javítja. Járásod szebb lesz, kevésbé fáradsz el akár hosszabb gyaloglás során is.

3

Hogyan kell használni?

Toe Corrector használata pofonegyszerű: a nagylábujjadtól elkezdve húzd fel egyesével mindegyik lábujjadra a távtartót. Bal és jobb lábon egyaránt viselhető, univerzális mérettel bír. Ha sokat mozogsz, és lábaid nagy terhelésnek vannak kitéve, akkor ez az eszköz elengedhetetlen számodra!

4

Tegyél most lábaid szépségéért!

A korrekciós lábujj távtartóval lábaid hamarosan visszakapják szépségüket. A Toe Corrector azzal, hogy a lábujjakat a természetes helyzetükbe állítja, rövid időn belül segít őket kiegyenesíteni. A korábban görbén álló ujjak visszanyerik eredeti helyzetüket, elmúlik a szorító érzés, fájdalom. Mostantól mindig magabiztosan járhatsz papucsban, szandálban, nyitott cipőkben is. 

Szerezd be a Toe Correctort most különleges kedvezménnyel az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!