Március 29. és április 2-a között CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor a Hungexpon.

Az Otthonteremtési kiállítási csokor részeként várja az OTTHONDesign kiállítás mindazoknak, akiket érdekel a lakberendezés és a legújabb design trendek. Kiállítóink gyakorlati bemutatókkal, ingyenes tanácsadásokkal készülnek minden érdeklődő számára. Kiemelt téma az energiatakarékosság, fenntarthatóság a lakásbelső kialakításkor.

Szakmai partnereink is színes programot állítottak össze a kiállítás idejére:

A Lakberendezők Országos Szövetsége idén látványos standon, DESIGNMátrixba foglalva mutatja be az aktuális újdonságokat. Amire a választ keresik: hogyan lehet otthonunk egyszerre korszerű, kellemes és takarékos?

A Magyar Design a hazai design trendeket mutatja be. Fókuszában a „minőséget a mennyiség helyett”, a „kevesebbet fogyasztani de jobban”. Itt megtalálhatók lesznek az erre a szellemiségre reflektáló darabok.

A Magyar Fa- és Bútoipari Szövetség programja a Wood Like Workshop, ahol egy faipari műhely mesteremberévé válhatunk. Ezerszínű fa című kiállításuk pedig kortárs tervezők által készített fatárgyakat mutatnak be.

A BOOOK Kiadó által gasztro, „zöld” és lifestyle témában szervezett beszélgetések, bemutatók, látványfőzés és a Kőfaragó Szövetség által bemutatott látványfaragás is tovább színesíti a kiállítási csokor programját.

2023-ban a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások mellett a kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM, az épületgépészet és megújuló energiák kiállítása is csatlakozik a csokorhoz, így az építkezéshez, felújításhoz szükséges termékeket, szolgáltatásokat, épületgépészeti megoldásokat mind megtalálják majd az érdeklődők. A termékek, szolgáltatások mellett az Építkezői Konzultáció keretében azok számára szeretnénk segítséget nyújtani, akiknek építkezéssel, felújítással kapcsolatos jogi kérdéseik vannak.

Évek óta népszerű téma továbbá a megújuló energia, ezt a tematikát övezi talán a legnagyobb érdeklődés. Így ismét megredezésre kerül a Solar Race a napelemszerelők versenye is.

Az idei kiállításon lehetősége lesz a látogatóknak értékes lakberendezési tárgyakra felhesználható vásárlási utalványt nyerni a Hungexpo felajánlásával, vagy egy komplett napelemes rendszert az EU-SOLAR Nyrt. jóvoltából. A nyereményjátékokra minden jegyet vásárló látogató regisztrálhat.

NYITVATARTÁS:
szakmai napok: március 29-30. 10-17 óráig, március 31. 10-18 óráig
nagyközönség napok: április 1. 10-18 óráig, április 2. 10-17 óráig

Bővebb információ: www.otthon-design.hu; www.construma.hu