A Lenovo Tab P11 Plus elegáns fémborításban érkező modellje nem pusztán gyönyörű, de akár 12 órás üzemidejével megbízható társ lehet a nyaralás vagy hosszabb utazások során, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A lakásban sem szeretünk a konnektorokhoz és elosztókhoz kötve filmet néni, de az okostelefonok és táblagépek korában már az is teljesen alapvető elvárás, hogy akkor se kelljen lemondanunk a multimédiás élményekről, ha utazunk vagy a szabadban tartózkodunk. Ennek az igénynek tökéletesen megfelel a Lenovo táblagépe, amely a folyamatos böngészés vagy filmnézés mellett is egész nap bírja, így tökéletes alternatívát kínál a távmunkára, pompás társ a sorozatok tengerparti darálásához egy koktél mellett, de életmentő lehet akkor is, ha a gyerekeket kell lefoglalni egy hosszú autóút során, hiszen a készülék számos családbarát biztonsági funkcióval is rendelkezik.

A rendkívül vékony káva még nagyobb kijelzőméretet biztosít, a 11.5'-os képernyőn a filmnézés és a játék éppen úgy élvezhető, mint amilyen hatékony vele a munkavégzés, így a Lenovo masinája tökéletes választás azoknak is, akik út közben, vagy mondjuk a nyaralóból dolgoznának.

A 2K felbontás (2000x1200) garantálja az otthoni filmnézés során megszokott magas minőséget. A Dolby Atmos* technológiával és a négy hangszóróval a zenék és műsorok hangzása is olyan lesz, mintha egy koncertterem közepén állnánk, így a tablet könnyen válhat a nyári szabadtéri bulik lelkévé.

Az LCD-képernyő 400 nites fényerejének köszönhetően a tablet erős napsütésben is használható, így a strandon vagy a kertben napozva sem maradunk le sorozatainkról, sőt, a strandregények olvasására is tökéletes lehetőséget teremt a laptop TÜV tanúsítvánnyal rendelkező, szemkímélő E-olvasó módja.

A multimédiás szórakozás élményét kínáló tablettel gyakorlatilag egy teljes szórakoztató központot vihetünk magunkkal a válltáskánkban és akkor sem kell aggódnunk, ha olyan helyen hallgatnánk zenét, olvasnánk vagy filmeznénk, ahol nincs a közelben konnektor.

A Lenovo Tab P11 Plus 134 900 – 145 900 Ft-os áron1 érhető el többek között a Media Markt üzleteiben.

1A tablethez tollat és billentyűzetet külön lehet vásárolni.