horoszkóp

Babamama és Gyerekvilág Kiállítás és Vásár

2008.11.05. 16:28

A késő ősz legnagyobb baba- és gyerekajándék vásárának, valamint gyerekrendezvényének ad otthont 2008. november 21-23-ig a Syma Sport- és Rendezvényközpont.

Karácsony közeledtével mindenkinek nagy fejtörést okoz, hogy mivel lepje meg a család kicsijeit. Szeretnék olyan ajándékot adni, ami játékos, élvezetes, de egyben hasznos is számukra. A választék óriási, és végre van egy olyan hely, ahol a számtalan lehetőséggel egy helyen, egy időben találkozhatunk, ráadásul rendkívül kedvezményes áron. És lehet, hogy végre az az álmunk is megvalósulhat, hogy az egész család együtt vásároljon be?  

A harmadik Babamama Expo és a Gyerekvilág kiállítás és vásár igazán eseménydús három napot garantál azoknak, akik úgy döntenek, hogy a karácsonyi kedvezményes vásárlási lehetőségeket és a rengeteg szórakoztató programot választják ezen a novemberi hétvégén. Játszóházak, konzolos játékok, építősarok, baba- és gyermekmegőrző várják a kicsiket, papa játéksátor és szépségsziget a nagyokat.  

A megszokott magas színvonal és igényes környezet kedvelt szolgáltatásaira már most nagyon nagy az érdeklődés; mivel állandó ingyenes tanácsadás várja a látogatókat a következő témákban:

•·         felkészítés a szülésre

•·         szoptatás, babagondozás, hozzátáplálás

•·         feng shui - ideális baba és gyerekszoba

•·         természetes gyógymódok várandósoknak és kisgyerekeknek

•·         gyerekek után járó ellátások, tb tanácsadás

•·         baba és gyerekbiztonság

A rendezvényre látogatók megtudhatják továbbá, mikortól lehet, érdemes nyelveket tanítani a csöppségeknek és mik a leghatékonyabb módszerek erre kisiskolás korban, valamint melyek a már egészen kicsi kortól űzhető sportolási lehetőségek. A baba és gyerekbarát hotelek mellett az aktuális kismamaruha és gyerekruha divatot is megismerhetik az érdeklődők. A helyszíni kedvezményes 4D ultrahangra a kiállítás weboldalán lehet előzetesen bejelentkezni, ha még nem tudnánk, hogy fiú vagy lány ruhákat vásároljunk.

A színpadon számtalan gyerekprogram, sztárfellépők, divatbemutató, szépségverseny, kvízjáték, nyereménysorsolás, a színpad előtt pedig kényelmes babzsák fotelek várják a látogatókat.

A belépőjegy ára teljes egészében levásárolható lesz a helyszínen, és külön piactér és csomagolósarok is várja az érdeklődőket.

Sőt! A kiállások weboldalán és a helyszínen is regisztráló látogatók között értékes nyereményeket sorsolnak ki a három napos kiállítást követően.

www.babamamaexpo.hu

www.gyerekvilagkiallitas.hu