horoszkóp

Budapesti Erotika Expo

2008.11.12. 14:11

2008. november 21-22-23
Lurdy Ház Kiállítási Központ
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
www.erotikaexpo.hu

November harmadik hétvégéje az évszázad legforróbb őszi napja lesz, hiszen a Lurdy Ház Kiállítási Központja újraértelmezi az erotikus kiállítások fogalmát.

Több ezer négyzetméteren, kora délutántól késő éjszakáig nemzetközi hírű sztriptíztáncosok és pornósztárok lépnek fel a színpadon különleges és impozáns show műsorral kedveskedve minden arra látogatónak. A kiállítási központban félszáz különböző kiállító mutatkozik be filmekkel, kiegészítőkkel. Az országban először itt lép fel Loona Lux, aki Franciaország sztárja és táncol egy eddig még csak az Egyesült Államokban látható profi magyar sztiptíztáncos lány, Wivien.

Műsorvezetők:
Tera Bond
Tommyboy

Judy Nero (Pornó Szinház)

Művészeti vezetők:
Mészáros Dóri és Rácz Linda


Helyszín:
Budapest, Lurdy Ház
Kiállítási központ
( 1. emelet )

Fellépők:

Loona Luxx (Franciaország)
Mészáros Dóri (playmate)

Rácz Linda
Maria Bellucci
Christina Bella
Wivien
Regina Moon
Cser Franciska (playmate)
Nikki Rider
Lora Craft
Angel Snow

Trixy Gold

Beé Mónika

Xénia

Sziszy

Club For Girls Team (chippendale show)

és még sokan mások.......

Loona Luxx

Ha azt gondoltad, hogy itthon nem láthatsz élőben igazi külföldi pornólegendát, az Erotika Expo szervezői ezt megcáfolják neked: Franciaország üdvöskéje, az egzotikus külsejű Loona Luxx az Erotika Expó ideje alatt többször is a színpadra lép, sőt ha szerencséd van akár testközelből is élvezheted a társaságát.

Wivien, a szőke csoda!

Amerikából jöttem, mesterségem címere... profi fotómodell és táncos. Wivien messze földön, pontosabban Miamiban bűvölte eddig a férfiszíveket. Most, hogy pár hétre hazatért, megmutatja itthon is, hogyan működik az erotikus műsor a tengerentúlon.

Regina Moon

Aki látta múlt héten a Fábry Show kanapéján mosolyogni, ne teketóriázzon, nézze meg élőben is az Erotika Expón! Regina Moon élőben is lenyűgöző lesz...

Christina Bella

A fekete hajú szépség éveken keresztül lépett fel külföldi nívós klubok színpadán. Eddig hiába várták az erotika kedvelői hazai rendezvényekre, most viszont mégis igent mondott az Erotika Expó megkeresésére. Többszörös igent: hiszen temperamentumos műsorát nem csak a nagyszínpadon, hanem a Pornószínházban is láthatjátok!

Playmate-ek a színpadon!

Sokan túlértékelik egy-egy elért eredmény fontosságát....most személyesen meggyőződhetsz róla, milyen amikor egy playmate táncol neked - Cser Franciska és Mészáros Dóra az Erotika Expó színpadán. Ha már láttad a Mészáros Dóra-Rácz Linda duót együtt dolgozni, tudod mire számíthatsz. Készülj fel egy mind vizuálisan, mind erotikusan nagyon igényes show-műsorra melynek szereplője a két lány és az ehhez párosuló hihetetlen látványvilág.

Ha „Celeb leszek, kimentesz" ?

Beé Móni, a természet adta szépség nagykövete.

Lehet,  hogy a neve nem cseng ismerősen számodra, sőt az is lehet, hogy amikor egy bevásárlóközpontban szembe jön veled és ne adj isten rád mosolyog, te azt gondolod: egy kedves otthonülő lány, akinek a tekintete rejteget némi huncutságot. De ha az a tekintet mesélni tudna!  Beé Móni az Erotika Expó ideje alatt, mozdulataival és természetes szépségével mesél neked izgalmas kalandokról és pajzán gondolatokról. Nincs más dolgod csak figyelni őt és álmodozni: talán egyszer te is leszel ilyen szerencsés, hogy a lány, akivel összejössz, hasonlóan meleg tekintetű ,forrón érzéki is. Mint Móni, aki hét éve táncol, táncol, táncol és ha nem ezt teszi itt-ott felbukkan és több millió néző szeme láttára tesz tanúbizonyságot arról, hogy nem csak sallangmentesen gyönyörű, hanem bátor is, mint azt a Rettegés foka egyik műsorában láthattuk. Innentől már csak egy ugrás a Celeb vagyok....

Club For Girls Team

Arról, hogy a női szemek se maradjanak szárazon, Tommyboy jóképű chippendale kollegái gondoskodnak. Carlos, Beji, Popi, David minden nap kétszer lépnek fel a nagyszínpadon, a gyengébbik nem legnagyobb örömére.

Angelina Crow az Erotika Expon!

Kuriózumnak számító esemény tanúi lehetünk 2008. november 21-22-23-án, hiszen akik kicsit is otthonosan mozognak az erotikus palettán tudhatják, hogy a legendás Angelina Crow egyik hazai rendezvényen sem vett még részt.

Így és ilyen formában talán pedig még soha nem láthatták, hiszen a Nemzetközi Erotika Expo hivatalos eseményfotósa és VIP-fotográfusa a Sztárok Standján személyesen Angie lesz, aki mostanában minden idejét új hivatásának szenteli.

A Sztárok Standja: a rendezvény ideje alatt lehetőség nyílik rá, hogy a látogatók lefotóztathassák magukat valamelyik kedvencükkel, majd ezt képet még a helyszínen kézbe kapják - természetesen dedikálva.

Ebből a hírből férfitársaim közül bizonyára sokan kiérzik a lehetőséget, hogy végre egy kiváló alkalom megismerkedni személyesen Angie-vel, aki bizonyára nem ad elutasító választ egyetlen hozzá intézett kérdésre sem, sőt mindeközben tanúi lehetünk annak, hogyan lett nála hobbyból hivatás.

Ami már nemcsak sztriptíz: Pornó Színház Judy Neroval!

Az Erotika Expo műsorában ez az egyetlen esemény, ahol valóban élő szeretkezést láthatnak az emberek, így érdemes bekukkantani a Pornószínház függönyei mögé főleg hogy a Pornó Oscar-díjas rendezőnő aki színésznő is az, aki a résztvevőket direktorként dirigálja. Itt semmi nincs előre megbeszélve, minden Judy Nero profizmusára és improvizációs képességeire van bízva.

Mindent a szemnek: szexis műsorvezetők a színpadon!

Ha tisztában vagy Tera Bond és Tommyboy fizikai képességeivel akkor bizonyára nem lesz könnyű dolgod, amikor műsort vezetnek majd az Erotika Expo-n, hiszen idővel meg-meglódul a fantázia és felsejlik egy-egy bevillanó kép Tera perzselő tekintetéről vagy Tommy hasizmáról. Szemeket nagyra nyit és fülekkel figyel, hiszen egy ilyen rendezvényt ki tudna jobban végigkonferálni, mint két profi szakmabeli, akik nem utolsó sorban mindketten elég impozánsan néznek is ki.

Vizuális gegek az Erotika Expo-n!

Ha nem elég neked több tucat vetkőző lány - és fiú -, ha kevésnek találod a kiállítókat, ha nem izzik még a bőröd minden centije a szenvedélytől, akkor fogadd be azok gondolatát, akik nem csípőtekeréssel vagy popsi formálással igyekeznek kifejezni magukat, hanem belső világukat és a külső izgalmakat igyekeznek rajzban megjeleníteni, legyen az akár esztétikus akár karikatúra jellegű. A kiállított rajzok a helyszínen megvásárolhatók.

Erotikus fotópályázat

Tehetséges fotós vagy? Jól ábrázolod a kéjtől remegő szájszélet vagy a már túlcsorduló egymást felfaló tekinteteket? Akkor hozz magaddal egy gépet és kattogtass a kiállításon, hátha te nyered meg az itt megrendezendő fotópályázatot. Ha elég bátor vagy kihívhatod Angelina Crow-t egy fotósmeccsre. De vigyázz! Ő egy határozott Nő, aki sokat látott és komoly tudásanyaggal rendelkezik, manapság új hivatásának szánja minden percét: a fotózásnak. Remeg a kezed? Most miért? Légy bátor! És fotózd le azt is, ahogy remeg!