horoszkóp

Varázslatos Viano - a Mercedes-Benz első rajzversenye

2007.11.21. 14:32

Sikeresen lezárult a Mercedes-Benz első gyermekrajzpályázata, amelyet legnagyobb családi autójához, a Mercedes-Benz Viano-hoz kapcsolódóan hirdetett meg. A "Varázslatos Viano" rajzversenyre 320 pályamű érkezett az ország minden tájáról. A 48 legszebb rajzra közönségdíj keretében 2007. december 9-ig még várják a szavazatokat a http://varazslatosviano.mercedes-benz.hu honlapon. Érdemes ellátogatni a honlapra és kiválasztani a legszebbnek tartott remekművet, hiszen a szavazók között 1 hétvégére szóló Mercedes-Benz Viano családi autó használatot sorsolnak ki.

"Varázslatos Viano" - családi autó a gyerekek szemével

A "Varázslatos Viano" rajzverseny során gyermekek feladata az volt, hogy egy színes rajz vagy festmény keretében örökítsék meg egy családi kirándulás emlékeit, amelyen szerepel a - 7 személyen felül - a kedvenc játékok szállítására is alkalmas legnagyobb Mercedes-Benz családi autó.

Bizonyára az értékes fődíj - 1 hétvégére szóló Mercedes-Benz Viano használat - is megmozgatta a gyerekek fantáziáját, hiszen a beérkezett pályaművek jelentős része napsütötte tájon, zöld fűben, állatok, virágok, mosolygó családtagokat ábrázolt. A 320 pályázó közül a fiúk sokkal több figyelmet szenteltek az autó részletes megjelenítésére, míg a lányok a kellemes, vidám hangulatot színekkel, kiegészítőkkel tették teljesebbé.

"Vállalatunk számára fontos célkitűzés, hogy modelljeink ne csak a mindennapokban kísérjék el tulajdonosaikat - óvodába, iskolába, üzleti útra -, hanem a szabadidő kellemes eltöltésében is megfelelő partnerek legyenek. Öröm volt látni, hogy a gyerekekkel együtt a szülők is lelkesen segítették a rajzokat ötleteikkel, közös emlékeikkel. Úgy gondolom, hogy a rajzolás élményét egy közös családi hétvégével még emlékezetesebbé tudjuk tenni."- mondta Jókuti Gábor, a Mercedes-Benz transzporter üzletágvezetője.