Jön! Jön! Jön! Döntő! Döntő! Döntő!

Ha szeretné élőben látni a srácokat, jöjjön el június 13-án este Szentendrére a Fő térre a Kalap Kabát utcazenész tehetségkutató döntőjére! Ha pedig nem akar lemaradni semmiről, akkor kövesse a versenyt Facebookon is, mondja el a véleményét, ki hogy tetszik!

A mostanában komolyabb arcát mutató, de azért az emlékezetünkben örökre bulikirályként élő Fluor Tomi is rajongója lett a Kalap Kabát döntőjébe is bekerült Band of Streetsnek, akikről azt kell tudni, hogy fúvószenekarra hangszerelve játszanak el prosztóbbnál prosztóbb slágereket. Ezeknek persze Fluor is nagy támogatója, úgyhogy örült is, amikor véletlenül beleütközött a Deák Ferenc téri spontán fellépésbe. “Nagyon bejött, meg is lepődtem rajta, hogy mit keres ez az egész az Akvárium lépcsőjén. Nagyon érdekes, hogy ebben a hangzásban dolgoznak fel dalokat. Ezzel persze könnyű is megnyerni embereket, csinálni már nem az. Korábban is láttam már hasonlót, és azóta rajongója vagyok. Én azt is el tudom képzelni, hogy fellépjek hasonló zenekarral. Ha eszembe jut, akkor tök jól ellőhettem volna akár az idei Cometen is” - mondta a Velvetnek az előadó. Mi már előre drukkolunk, hogy összejöjjön a fícsöring, ha pedig ön is megismerné a zenekart, ami maga mögött tudja Fluor Tomit, kattintson ide!

Mi az a Kalap Kabát?

Ha eddig nem követte az utcazenész tehetségkutató eseményeit, akkor ezeken a linkeken tud tájékozódni:
Hogyan választotta ki a zsűri az elődöntős produkciókat?
Kiket juttatott a közönség az elődöntőbe?
Mi történt az elődöntőn?

Miket kell tudni az egyes zsűritagokról?
Novák Péter
Vermes Orsolya
Vörös András
Árkosi Szabolcs

Az elődöntő versenyzőiről ezen a linken elindulva talál portréfilmeket, amikből kicsit jobban meg lehet őket ismerni! Aztán irány a közönségszavazás, hogy a kedvence is ott legyen a döntősök között!

A versenyt a Velvet mellett Facebokon is követheti, hogy ne maradjon le semmiről!