Jön! Jön! Jön! Döntő! Döntő! Döntő!

Ha szeretné élőben látni a srácokat, jöjjön el június 13-án este Szentendrére a Fő térre a Kalap Kabát utcazenész tehetségkutató döntőjére! Ha pedig nem akar lemaradni semmiről, akkor kövesse a versenyt Facebookon is, mondja el a véleményét, ki hogy tetszik!

A Kalap Kabát utcazenész tehetségkutató döntőjén azt is ellenőrizzük, mennyire tudnak a versenyzőink a saját képükre formálni tőlük akár nagyon távol álló dalokat is. Hat nem túl régi slágert választottunk ki, amik közül választhatnak a döntősök. Próbáltunk nagy teret adni: van itt az MR2-generáció örök kedvencének mondható Magashegyi Underground, táncoltathatnak egyet a Biebers Sorryjára, kipróbálhatják magukat az alternatívabb hiphop terén Halott Pénzzel, esetleg a kevésbé alternatív verzióban Majkáékra. Ha súlyosabbra akarják venni a figurát, akkor a Fish! Majdnem Kaliforniáját hozhatják, viszont ha ez túlzottan bulis, akkor a mindig stonernek tűnő Isten Háta Mögött lehet a jó választás. Hallgassa meg, miből építkezhetnek!

Fish! - Majdnem Kalifornia

Halott Pénz - A feneked a gyengém

The Biebers - Sorry

Isten Háta Mögött - Közkút

Magashegyi Underground feat. Beck Zoli - Árnyékok

Majka és Curtis - Elvitted a szívemet

Mi az a Kalap Kabát?

Ha eddig nem követte az utcazenész tehetségkutató eseményeit, akkor ezeken a linkeken tud tájékozódni:
Hogyan választotta ki a zsűri az elődöntős produkciókat?
Kiket juttatott a közönség az elődöntőbe?
Mi történt az elődöntőn?

Miket kell tudni az egyes zsűritagokról?
Novák Péter
Vermes Orsolya
Vörös András
Árkosi Szabolcs

Az elődöntő versenyzőiről ezen a linken elindulva talál portréfilmeket, amikből kicsit jobban meg lehet őket ismerni! Aztán irány a közönségszavazás, hogy a kedvence is ott legyen a döntősök között!

A versenyt a Velvet mellett Facebokon is követheti, hogy ne maradjon le semmiről!