Alan Cumming még sose szerepelt ebben a blogban, és ez nem véletlen: egyáltalán nem az a kockahasú adonisztípus, amit általában szoktunk itt mutogatni. Ez az Alan Cumming most a Broadway-en szerepel, és találtunk róla pár félmeztelen képet, úgyhogy egy kicsit utánanéztünk, hogy van-e esetleg még. Kiderült, hogy igen, ráadásul az utóbbi időben Cummingnak szokásává vált, hogy más hírességek jelenlétében pózol félmeztelenül. Egy rosszcsontképű skót színészről van szó egyébként, aki benne volt egy csomó híres filmben a '90-es években, pl. a Spice Worldben és a Goldeneye-ban, de még a Tágra zárt szemekben is. Most a Broadway-en kívül leginkább a Good Wife (A férjem védelmében) című sorozatban látják a legtöbben (ott még sosem vetkőzött).

Szóval Alan Cumming jó másfél évtizeddel ezelőtt a Cabaret című musicalben volt a konferanszié, amiben nem meglepő, hogy hiányos öltözékben szerepelt – ez már csak egy ilyen konferanszié. Most újra ő játssza ezt a szerepet, és még mindig ugyanabban a jelmezben, jelenleg éppen Emma Stone oldalán. A nyárvégi jegesvödör-mániát ő is kihasználta, hogy félpucéran mutogathassa magát, illetve nem csak magát, hanem háttértáncosait is.

De az alábbi parfümreklám-paródiában meg teljesen meztelenül szerepel, mondjuk kérdés, hogy attól viccesebb lesz-e a dolog, hogy láthatjuk benne Alan Cumming pucér fenekét. Persze sokat ad a dolog humorához az az áthallás is, hogy a színész vezetékneve az angol szlengben az ejakulációra használt szóra hasonlít.

 Hogy van-e bárki is, aki Alan Cummingot valóban szexinek találja, azt egyelőre találgatni tudjuk csak, bár egy jó nagy mellű rajongót mintha máris találtunk volna. De talán több értelme van megnézni a szavazás állását a poszt alján – klikkeljen ön is! Jogos, hogy ez a férfi ennyit vetkőzik? Alan Cumming 49 éves.

339
339