Eléggé ordít a fenti dalról és klipről, hogy az új Gangnam Style-nak szánták a készítők, bár valószínűleg a What Does the Fox Say című szám sem volt ismeretlen a számukra. Az előadó neve Wang Rong Rollin, az alkotás címe Chick Chick, ami ugyan a csirkékre utal, de a videóban megjelenik kb. az összes tanyasi háziállat, vagy cuki rajzolt formában, vagy élőben, szexi jelmezzel. Igen, természetesen kockahasú táncosok is vannak benne, hogy tényleg senki ne távozzon üres kézzel. Vigyázzon, irritáló lesz, de valószínűleg nem fogja tudni kikapcsolni! Alább viszont még két videót mutatunk, az egyik szintén farmos.

A fenti videó viszonylag kevés vetkőzést tartalmaz, viszont a téma annál érdekesebb. Ez a felvétel egy ausztrál melegpárról szól, akik egy farmon élnek, elképesztő szépségű környezetben, szemlátomást meglehetősen messze bármiféle civilizációtól. Ezek ketten tényleg nagyon szerethetik egymást, ha mindenki mástól elzárva a nap 24 órájában képesek együtt lenni és együtt gondozni az állatokat. Dan Smith azt mondja, ő világéletében ezt csinálta, és amikor kipróbálta egyáltalán nem jött be neki a melegek nagyvárosi élete, Miki Velickovski viszont városban nőtt fel, de így a harmincon túl itt találta meg, amit (és akit) ezek szerint világéletében keresett. Pont a legutóbbi videós posztban is szó volt a Brokeback Mountaintól, hát erről a klipről is könnyen eszébe jut az embernek az a film.

Alább pedig egy újabb meztelen rögbicsapat naptárfotózásáról nézhet meg egy videót. A brit Ealing Trailfinders csapatának egyik tagja nemrégiben lesérült és kerekes székbe kényszerült. Az ő javára gyűjtenek most csapattársai, és a gyűjtés legkézenfekvőbb módja, úgy látszik, az aktnaptár-készítés. Reméljük, tetszett a mai felhozatal, kérjük, szavazzon a poszt legalján, hogy tudjuk, hogy eltaláltuk-e az ön ízlését a mai válogatással!

377
381