A photo posted by Tharcisio Neves (@tharcisio) on

Minden második hónap végén az Instagramtól szemlézünk pasis fotókat, így az év utolsó napjára se maradt más, mint egy izmos szelfikörkép. A tíz kedvencünket mutatjuk december hónap bizonyára végtelen mennyiségű terméséből, kezdve a fenti fiatalemberrel, akinek simpsonos telefonja van.

Lunch Break- Clothing Break

A photo posted by XTIANOLYFRA (@olyfra1) on

Ő nemcsak a hasizmát mutatja meg a tükörnek, hanem a hónalját és a bicepsztetoválását is. Ja, meg persze a telefonját.

Klasszikus kockahasszelfi szakállal!

A photo posted by Me. (@danielbray007) on

Ő megmutatja, hogy nem csak telefonnal lehet szelfizni.

A photo posted by Adan Ross (@ross_adan) on

Találtunk a változatosság kedvéért olyat is, amin kockahas helyett combok villannak.

Ő arról panaszkodik, hogy milyen nehéz úgy tartani a diétát, hogy minden tele van karácsonyi csokikkal. Azért ahogy nézzük, egész jól meg tudja állni ez az átszúrt mellbimbójú fiatalember.

Mi is üdvözletünket küldjük ennek a New York-i illetőnek.

Őrajta viszont egyértelműen látszik, hogy nem csak hobbiszinten ugrik le edzeni egyszer-kétszer a héten, amikor eszébe jut. Ő egy profi fitneszmodell. De nem csak azt szereti, ha más fotózza őt, saját magát is le szokta fényképezni alkalomadtán.

A photo posted by Troy du Toit (@troydutoit1) on

Nem feledkeztünk meg azokról sem, akik nem szeretik a szőrtelen mellkasú férfiakat, viszont a legvégén, tizediknek álljon itt egy decemberi fotó 2014 talán legtöbbet ruhátlanul szelfiző férfihírességétől, James Francótól. Ő még karácsony előtt elkészíttette hivatalos önfotózópólóját, ez látható alább. Tetszett a felhozatal? Szavazzon egyet a poszt alján! Sőt, ha szeretne még kétszer ennyit ugyanebből, klikkeljen vissza a legutóbbi ilyen poszthoz, abban is tíz kép van, csak ikrekről!

A photo posted by James Franco (@jamesfrancotv) on

349
397