1987-ben volt, hogy kb. a semmiből feltűnt a Bros együttes a When Will I Be Famous című számmal, amivel (az USA-n kívül) mindenhol aratott a szőke ikerpárból és barna hajú haverjukból álló fiúcsapat. (Bár akkor még nem hívták az ilyen együtteseket fiúcsapatnak.) A viharos siker azt eredményezte, hogy az egyslágeres előadók közül nagyjából sikerült kitörniük, de azért karrierjük nem tartott tovább pár évnél. Viszont aki tizen- vagy huszonéves volt akkoriban (na jó, inkább csak tizen-), az valószínűleg még mindig emlékszik rájuk a Bravo magazinból meg az éppen frissen bevezetett MTV-ről.

Az ikereket Luke és Matt Gossnak hívták, közülük Matt volt az énekes. A helyzet most azt vele, hogy továbbra is énekel. Voltak mindenféle szólólemezei, de ezekre a nagyközönség sajna nem nagyon volt kíváncsi, viszont Matt Goss a mai napig bizonyára remekül eléldegél abból, hogy Las Vegas egyik luxusszállodájában lép fel esténként.

Testvére viszont nem zenél már, Luke Goss a színészi pályát választotta azután, hogy a Bros-projekt behalt. Klikkelje végig a képösszeállítást, nagyon jó lesz, mert a '80-as évek végén készült képeket friss fotók követik! Matt és Luke Goss 46 évesek.

1962
3071