Elég régen fordult elő utoljára, hogy fotók helyett videókat mutattunk ebben a blogban, de most nyomós okunk van arra, hogy megint elővegyük a régi jó háromvideós formátumot: Zahorán Bertold szerepel a francia Vogue-ban, és a képanyagból Mark Segal filmes verziót is készített hátborzongatóan jó zenével. Ez a fiatalember az első magyar srác, akit figyelemre méltat a francia Vogue, amin annyiban nem lepődünk meg, hogy annak idején szintén Párizsban volt, hogy Zahorán Bertold elérte első nagyobb sikereit modellként. Nagyon bejön ő a franciáknak, úgy látszik.


Bertold, le coup de cœur de Vogue Hommes di VOGUEPARIS

A második videó egy kevésbé híres magazinnak készült, ennek a neve HUF. Ebben a kisfilmben a modellen (bizonyos Jamey Poole-on) és a fekete háttéren kívül más nem nagyon látható, de azért ennek is van egy egészen különleges hangulata, nagy részben a vágások és már megint a zene miatt. A rendező Sergio Garcia.

Harmadikként pedig kérem, tekintse meg az angliai Equinox nevű konditerem pár hónapos és nagyon rövid reklámját. Két okból figyelemre méltó a kontent. Egyrészt a kampány készítője Rankin, aki a szakmájában nagyon híres, ha önt érdekli a (divat)fotózás, úgyis tudja, hogy kiről van szó. A modell meg bizonyos Pietro Boselli, aki éppen Londonban PhD-zik a műszaki egyetemen. Plusz emellett valami fitneszbajnokságot is megnyert, ha jól vesszük ki az Instagramján a bemutatkozást. Hűha. Ja igen, kérem, hogy ne felejtsen el szavazni arról, hogy ez a poszt mennyire tetszett önnek! Erre való a poszt alján a bugyis feliratokkal ellátott csík.

527
608