Ön nézi a The Last Man on Earth című sorozatot? Ez az a vígjátéksorozat, ami nemrég indult, és amiben January Jones is szerepel, aki rögtön össze is jött a főszereplő-kreátorral. És bár a sztori eredetileg arról szól, hogy már csak egy férfi maradt a földön, azért mostanra kezdenek új szereplők is beszivárogni a sorozatba, a legutóbbi részben például ő.

A video posted by Boris Kodjoe (@theboriskodjoe) on

Innentől kezdve nyilván önnek is rögtön az egyik kedvenc sorozatává válik a The Last Man on Earth.

Ez a férfi bizonyos Boris Kodjoe, akiről még soha, de soha nem volt szó egyáltalán a Velveten, és a képügynökségeinknél sincs túl sok fotó róla. Mondjuk viszonylag hosszú karrierjében nem igazán voltak nagyobb csúcspontok eddig: modellkedett, szerepelt a Kaptár-filmekben és még néhány nem túl jó produkcióban, legutóbb egy olyan erotikus alkotásban, ahol szereplőtársai Tyson Beckford és William Levy voltak. Na ez utóbbi filmről nem értjük, hogyan sikerülhetett ennyire rosszul, de nem baj, a lényeg, hogy most, hogy bevették a The Last Man on Earth-be, Boris Kodjoe végre benne van valami menőben is.

Nagybetűs karrierjét szerencsére simán megkezdheti akár idén is, tekintettel arra, hogy még mindig teljesen ugyanúgy néz ki, mint tizenöt éve. Ezt mellesleg nem nagyon értjük, de nézze csak meg a képeket, nem változott semmit az évek során.

Kodjoe egyébként Bécsben született, ghánai, német és zsidó gének keverednek benne. Bár Németországban (viccesebben hangzik, ha úgy mondjuk, hogy az NSZK-ban) nőtt fel, 19 évesen kiment az USA-ba, eredetileg teniszezőként. Ott aztán marketingből diplomázott, majd közbejött a modellkedés, majd a színészi pálya. Ha mindent megnézett, ami Boris Kodjoe-val kapcsolatos, mondjon véleményt alább! Boris Kodjoe 42 éves.

1069
735