Ma megint egy olyan poszt következik, amiben három olyan videót mutatunk, amiknek semmi köze egymáshoz – a férfivetkőzést leszámítva természetesen. Az első klip a tegnapi Eurovíziós Dalfesztiválhoz kapcsolódik, a belga dal kettes számú hivatalos videóját lehet fent megnézni. A Rhythm Inside első számú klipe normális hosszúságú és koncepciójú, mondjuk abban is van egy izompacsirta, de egyébként semmi különös.

Ebben az újabb, fent látható videóban viszont Loïc Nottet megmutatja, hogy miért mondja magáról, hogy elsősorban táncos, és csak másodsorban énekes. Mindezt persze félmeztelenül mutatja meg, a 10 perces kisfilm fókuszpontjában. A magyar közönségnek egyébként szombat este ez a szám tetszett a legjobban az egész eurovíziós mezőnyből: a hazai nézők Loïc Nottetnek adták a legtöbb pontot, de a 19 éves fiatalember az összesítésben így is csak negyedik lett.

A második videó a Circuit Festival nevű rendezvényt promózza. Ez állítólag a világ legnagyobb nemzetközi meleg eseménye (mármint az Eurovíziót leszámítva, muhaha), Barcelonában és Ibizán rendezik meg. A Circuit Festival idei promófilmjében Rossy de Palma a főszereplő, meg persze egy adag tökéletesre kigyúrt modell, hogy adjanak egyet a meleg kliséknek. De a filmecske ezzel és bájos amatörizmusával együtt is rendkívül szórakoztató.

Harmadrészt azt az örömteli tényt szeretnénk megosztani önnel, hogy felfedeztük, hogy létezik egy modell, akit Helge Gjerstadnak hívnak. Az Instagramja sajnos csak nyomokban tartalmaz izgalmakat, de elég, ha annyit mondnunk, hogy az alábbi videón ez a norvég modell az, aki behozza a kiskutyákat, és innentől kezdve nyilván mindenki számára egyértelmű, hogy Helge Gjerstadra érdemes odafigyelni. Vagy ha nem, akkor tévedtünk. Szavazni viszont biztosan érdemes, kérjük klikkeljen a videó alatt a csík ön szerint ideillő végére!

853
537