Egy poszt, két strandoló focista – ez a felállás a múlt héten is nagyon bejött nekünk, most is nyomunk egy ilyen posztot, szerencsére undorítóskodás nélkül. Fent Marouane Fellaini marokkói származású belga labdarúgó látható, aki jelenleg a Manchester Unitedben játszik középpályásként. (Igen, ezt a Wikipédiából kopiztam ide.)

Ennek a fiatalembernek nagy fekete gömbhaja van, ráadásul a testvérével volt Miamiben, és Mansour Fellaininek ugyanilyen a sérója. Felmerül most az a megállapítás, hogy sokkal jobban áll nekik a mikrofonfrizura, mint Redfoo-nak, de ne hallgasson senkire, nézze meg a képeket aztán szavazzon a poszt legalján!

Csak még mielőtt a voksát leadná, nézze meg Mauro Icardi fotóit is! Ő argentin labdarúgó, jelenleg az Inter és az argentin válogatott támadója. (Kösz megint, Wikipédia!) Icardi az utóbbi időben iszonyatosan felkapott Formenterán piheni ki az egészéves futballozást, és mindezt feleségével együtt teszi, aki mellesleg most januárban szült. Na, hogy tetszik az eheti focistakínálat? Klikkeljen a szárazra vagy a nedvesre vérmérséklete szerint! Marouane Fellaini 27 éves, Mauro Icardi 22 éves.

461
672