Tudja, mi történt most éjjel, amíg ön aludt? Az, hogy Justin Bieber posztolta az Instagramra a pucér seggét, amit hat óra alatt több, mint egymillióan lájkoltak – úgy tűnik, a népítélet szerint a kanadai énekesnek jó segge van. Incselkedett már vele éppen eleget, szóval ideje volt, hogy végre rendesen is megmutassa, hát tessék, ha látni szeretné, görgessen lejjebb.

Justin Bieber egyébként Ausztráliában nyaralgatott a napokban, és az utazását nemcsak ő maga dokumentálja az Instagramján, hanem persze mennek utána a paparazzók is, így olyan csodás részleteknek is tanúi lehetünk, mint amikor Justin Bieber vicces szemüveget vesz vagy fára mászik – őrület, de ezeket kivételesen nem félmeztelenül csinálta.

Sőt, a strandolós fotókon furcsa körök is látszódnak az énekes hasán, mi köpölyözés nyomának véljük, de ha ön másra gyanakszik, mindenképpen írja meg nekünk, ön szerint mi lehet ez az izé! Mindenesetre Bieber elsősorban egy Hillsong nevű keresztény szekta rendezvényére ment Ausztráliába, lehet, hogy ezek a körök valami módon ezzel vannak kapcsolatban.

Klikkelje végig a képeket, aztán mondjon véleményt! Jól tette Bieber, hogy kitette a fenekét az Instagramra? A fotó alatt a szavazógép csak önre vár! Justin Bieber 21 éves.

1269
1372