Alsónadrággyáros jóbarátunk, Andrew Christian sorra ontja a videókat, most a héten is csináltak egyet, aminek a témája a héliumos gyúrás. Nem egy új edzési módszerről van szó, a fiúk egyszerűen csak héliumot lélegeznek be a gyakorlatok előtt, és ettől azonnal minden viccesebb lesz. És sokkal, de sokkal buzisabb. Úgyhogy ha már úgyis belecsaptunk a levesbe, jöjjön még két klip azoknak, aki bírják a forróságot, úgyis hármasával szoktuk posztolni a videókat. Hát akkor legyen ez most egy meleg különkiadás.

Alább Alaska Thunderfuck idén nyári klipjét nézheti meg, ha kíváncsi egy ruhátlan transzvesztitára. Alaska Thunderfuck a RuPaul's Drag Race nevű travirealityben tett szert szélesebb népszerűségre pár éve, és azóta is próbálja elképesztő személyiségét és bizarr külsejét minden gyanútlan internetező arcába tolni. Hát most ön is kipróbálhatja, milyen élmény egy ilyen Thunderfuck. Szerintünk a felejthetetlen egy jó szó rá.

Harmadiknak pedig Cazwell idén nyári klipje kell, hogy sorra kerüljön. Cazwell egy meleg rapper, aki szóba került már ebben a blogban, hát az alábbi klipben megmutatja, hogy milyen egy zenés szexorgia egy belvárosi meleglebujban – a klip címe Downtown. Hát nem gyerekeknek való, az biztos, csodáljuk, hogy ezt a Youtube-on egyáltalán engedik. Mindenesetre érdemes végignézni, a végén feltűnik egy legenda is, Amanda Lepore személyében.

389
370