Hát az egy dolog, hogy azon kívül, hogy van neki egy élsportolóhoz méltó fizikuma, azon kívül Rafael Nadal egy jó pasi-e, mert valaki szerint igen, más szerint nem nagyon. Megoszlanak a vélemények, ez normális. Nade az azért kicsit fura, hogy a spanyol teniszezőért a jelek szerint csak úgy kapkodnak a nagy divatházak. Pár éve Nadal még az Armaninak vetkőzött, most viszont átállt Tommy Hilfigerhez, de megint egy alsógatyakampány kedvéért.

És amitől igazán gázos ez az egész sztori, az egy promóciós teniszparti, amit kedd délután rendeztek az új Tommy Hilfiger-alsók számára. Valószínűleg részben szexinek szánták a dolgot, mert Nadalnak elég bizarr módon vetkőznie kellett játék közben, egy ideig zakóban, de hasat villantgatva teniszezett.

De közben meg bizonyára viccesnek is szánták ezt a promóciós délutánt, azért volt jelen a már megszűnt Glee című sorozat poéngyáros tornatanárnője, Sue Sylvester szerepében Jane Lynchet láthatjuk most megint.

Hát szerintünk a szexi meg a vicces ritkán működik jól együtt, és ebben az esetben is csak kioltják egymást. De önnek lehet, hogy más a véleménye, nézze meg a képeket, aztán ha tudja, a reakcióját adja meg nedves-száraz viszonylatban!

322
280