A photo posted by Marek Wadas (@marek_wadas) on

Megint véget ért egy hónap, úgyhogy visszatekintünk augusztusra, méghozzá az Instagramon keresztül. Sok-sok éve működik ez a blog, de eddig még sose jutott eszünkbe, hogy ha már Kockahas a rovat neve, akkor azt nézzük meg egy hó végi visszatekintésben, hogy mit töltenek fel a júzerek ez alatt a címke alatt az Instagramra.

Hát most megnéztük, és a válasz az, hogy a #sixpack hashtag elsősorban elég sok pornót tartalmaz, de persze azért vannak rendesen olyan szorgalmas szelfizők is, akik saját magukon mutatják meg, hogy milyen egy kockahas. Szóval tíz olyan fotót láthat ebben a posztban, amit augusztus hónapban töltött fel valaki magáról, és ellátta a kockahas-hashtaggel.

Igen, természetesen a magyar #kockahas címkét is megnéztük, itt persze jóval szerényebb a felhozatal, mint amilyen durva a #sixpack hashtag alatt a képcúnami. Ráadásul a fenti srác rögtön nincs is megelégedve saját magával. Na de az alábbi cseh srác...

A photo posted by Jakub Krofta (@jakubkrofta) on

Van, aki edzés közbeni fotót tesz fel, de a többség általában edzés után fényképezi magát, így tett az alábbi magyar srác is – szerintünk élesebb képet is simán bevállalhatott volna!

A photo posted by 15 * Bőcs* (@nyisi99) on

A következő fiatalember pedig régen-és-most-kombót csinált, hát tényleg elég nagy a különbség, és nem csak az új frizura miatt.

A photo posted by Alex Paige (@ajpfit89) on

A következő képnél a #kockahas címke mellett az is szerepel, hogy #betegség. Hát jobbulást kívánunk a fiatalembernek, meg persze ha ő betegen néz így ki, rögtön kíváncsi lesz az ember, hogy milyen lehet a külseje akkor, amikor formában van...

A következő, New Yorkban készült fotó azt bizonyítja, hogy a csajok valóban tapadnak a kockahasra.

A photo posted by Namreaper* (@namreaper) on

Ő nyugodtan húzhatta volna feljebb is a gyümölcsös pólóját...

A photo posted by @jocokerep on

A klasszikus szelfik varázsa: az igen meggyőző külsejű fiatalember hátterében a WC-t láthatjuk.

A photo posted by Marc Fitt (@marc_fitt) on

És egy újabb magyar fotóval búcsúzunk, hogy meglegyen az egyensúly külföldi és hazai képek között. Na, hogy tetszett a felhozatal? A fotó alatt ott a szavazógép, mindenképpen jelölje be, hogy ön hogy érez most!

A photo posted by Horváth István (@hrvth_) on

266
282