Idén nyáron is volt egy csomó celebesküvő, és többek között Paris Hilton húga is férjhez ment. Nicky Hilton ura bizonyos James Rothschild lett, akit most büszkén be is mutatunk önnek itt a Kockahas blogban. A fiatalember a napokban Olaszországban nyaralgat nejével, konkrétan az Amalfi-parton vannak, itt készült róluk pár strandolós kép.

Ez az Amalfi-part egy elég vadregényes hely lehet, a strand nincs különösebben felszerelve, ahogy elnézzük, az ifjú Rothschildnak nem volt hol átvennie az alsógatyáját. Jól el is bújt az autó mögé, de a képekből nagyon úgy tűnik, hogy azt nem vette észre, hogy a túloldalon egy fotós leskelődik. Nyilván a paparazzók jobban értenek a bújkáláshoz, mint a milliárdosgyerekek. És idén ez már a második fenékvillantás a családban.

Ez az első posztunk a fiatalemberről, és talán rögtön egy kicsit túlságosan is sokat mutatunk belőle. Ön így érzi? Akkor a szárazra klikkeljen a poszt legalján! Ha viszont nézne akár még többet is, akkor meg a nedvesre. James Rothschild 30 éves.

1189
667