BRÉKING! Brody Jennerről érkeztek fotók!
 
SUP-ozik éppen a barátnőjével!

Őszintén szólva nem vagyunk meglepve, ha ön most nem esett hanyatt ettől a hírtől, sőt, hirtelen nem is tudja, hogy pontosan kiről van szó – de azért a Jenner vezetéknév csak ismerősen cseng valahonnan.

Igen, jó helyről cseng ismerősen, Brody Jenner édesapja Bruce Jenner, aki most már Caitlyn Jenner, és aki egy időben a Kardashian család fejeként szerepelt a végeláthatatlan reality-sorozatban. Brody Jenner édesanyja bizonyos Linda Thompson színésznő, szépséges féltestvérei Kendall és Kylie Jenner, Kim Kardashiannel viszont nem áll rokoni viszonyban, csak mostohatestvérek (voltak).

Azért persze ennek a Brodynak is jutott szerep egy-két realityben, és úgy tűnik, ha van ebben a családban a sok jónő mellé egy jópasi is, akkor az ő. Mindenesetre a legérdekesebb dolog vele kapcsolatban az, hogy a barátnője bizonyos Kaitlynn Carter, ami azt jelenti, hogy a csajának és az apjának ugyanaz a keresztneve. Na ezt azért nem sokan mondhatják el magukról.

Hogy ez a szexepilből levon-e vagy éppen hozzátesz (vagy semmi köze hozzá), arra azért kíváncsiak vagyunk, ha megnézte a képeket, kérjük, szavazzon a poszt legalján! Brody Jenner 32 éves.

785
726