A mindössze 147 centis Choon Tan elképeszteő kigyúrta magát, méreteivel ő lehet a britek legkisebb testépítője. A 21 éves kisember születési rendellenessége miatt mindössze alig másfél méteres, de úgy döntött, hogyha már a csontjai növekedésén nem tud változtatni, máshogy formálja meg a testét.

 A férfi szemfelnyitó utazásként definiálja életében azt a változást, hogy a szörnyű évei után (terrorizálták és bántották az iskoláiban) kezébe vette az irányítást a teste felett. Az, hogy testépítő lett, növelte azt önbizalmát, heti öt alkalommal edz, és nagyon odafigyel az étrendjére. Végeredményében nemcsak fizikailag változott meg, hanem mentálisan is, emiatt másokat is arra inspirál, hogy higgyenek önmagukban. 

 

A kisember ma már testépítő versenyeken is indul, a Mirrornak azt nyilatkozta, hogy nem számít milyen a helyzet, bárki képes megváltoztatni saját életét. A testmagassága és a születési rendellenessége miatt ért negatív jelzőket mára a pozitív visszajelzések váltották fel, az Instagram profilján szemmel látható, mennyire boldog és kiegyensúlyozott az élete. 

416
375