Nyakunkon az év utolsó negyedéve, ami többek között a naptárszezont is jelenti. A naptárszezon pedig ebben a blogban többek között a jó öreg Dieux du Stade kiadványt jelenti, aminek máris megjelent az első beharangozó videója. A koncepción nem variálnak az évek során fölöslegesen: francia rögbisek láthatók a képeken, persze meztelenül. Ennyi nyilván elég önnek is ahhoz, hogy azonnal a play gombra kattintson, de alább mutatunk még két klipet, mert a videókat hármasával szoktuk tolni.

Emlékszik még arra a fantasztikus posztunkra, amiben az American Ninja Warrior nevű reality legutóbbi évadának legjobb fotóit mutattuk? Na, azóta véget ért a vetélkedő hetedik szezonja, méghozzá elég nagy meglepetéssel. Ebben a ninjaversenyben egy elképesztően nehéz akadálypályát kell teljesíteni, és ez eddig még senkinek nem sikerült, de most megvan az első ember, sőt, az első kettő, akinek sikerült magát végigküzdeni a pályán. Kettejük közül az alábbi fiatalember volt a gyorsabb, kapott is egymillió dollárt. Mi meg kaptuk ezt a elképesztő videót.

És a harmadik kisfilm is egy realityhez kapcsolódik, ez most a brit Celebrity Big Brotherhez, aminek a múlt csütörtökön lett vége. Jenna Jameson a fináléba se jutott be, de ebben a blogban úgyis inkább az izmos férfiak az érdekesek, hát, a véletlen úgy hozta, hogy a vetélkedő első és második helyezettje is ebbe a kategóriába tartozik.

A simaarcú, brit James Hill a The Apprentice című, ez üzleti élettel foglalkozó realityben tűnt fel, az amerikai, szakállas Austin Armacost pedig többek között Marc Jacobs divattervező pasija volt egy ideig, mielőtt átállt volna a főállású realitysztárságra. Nem sokan számítottak erre, talán ők maguk sem, de a meleg és a nemmeleg srác legjobb barátok lettek a házban töltött egy hónap alatt.

Együtt edzettek, egy ágyban aludtak, együtt ökörködtek, együtt csináltak szinte mindent. Például együtt is fürödtek a medencében, ezt mutatja az alábbi, az élő közvetítésből kivett jelenet, amiben feltűnik rajtuk kívül még Fatman Scoop rapper. Hogy tetszik a mai felhozatal? Legalul mindenképpen szavazzon!

490
364