Ez a hét azzal a bizarr hírrel kezdődött, hogy van egy szexi román orvos, aki egész hasonlít Dr. Mike-ra. Azaz kockahassal rendelkezik, sőt, modellkedett is egy időben, ráadásul nem is csak az Instagramon szelfizgetve, hanem professzionálisan. Plusz szakmájában is előbbre tart Dr. Mike-nál, legalábbis annyiban, hogy kinevezték egészségügyi miniszternek.

De még mielőtt munkába állhatott volna, elkezdtek terjengeni kockahasas fotói, erre helyette inkább mást neveztek ki. Ki érti, hogy ebben mi a logika? Alább mutatunk pár elég híres példát arra, hogy valaki pucér felsőtestét mutogatta, majd ezt követően megválasztották politikusnak. Mondjuk az igaz, hogy ezek nem kelet-Európában fordultak elő, hanem Amerikában.

Ronald Reagan

Nyilván Ronald Reagan vitte a legtöbbre és ő volt az első is. Fiatal színészként a későbbi elnök simán készíttetett magáról félmeztelen képeket, amiknek létezésével nyilván mindenki tisztában volt 1981-ben, amikor Reagant megválasztották. De úgy látszik, az amerikaiakat már ekkor sem zavarta, ha egy politikus jól néz (nézett) ki, és meg is mutatja (mutatta), hogy mennyire. Kattintson valamelyik képre, ha többet szeretne látni ebből az öt férfiból!

Arnold Schwarzenegger

Nem maradhat ki Arnold Schwarzenegger sem, aki fiatal testépítőként konkrétan abból élt, hogy az izmait mutogatta élő rendezvényeken, fotókon és filmeken. Aztán 2003-ban mégis ő lett Kalifornia kormányzója, 2011-ig az is maradt.

Aaron Schock

Valamiért az USA-ban mind jobboldali politikusok a vetkőzősek, igaz ez Aaron Schockra is, aki már a Képviselőház tagja volt, amikor 2011-ben felkerült a kockahasa a Men's Health címlapjára. Vajon tönkretette a karrierjét az, hogy vetkőzött?

Dehogy tette, 2012-ben és még 2014-ben is újraválasztották, idén azonban lemondásra kényszerült, de nem azért, mert modellkedett, hanem mert az állam pénzén úgy rendezte be az irodáját, hogy úgy nézzen ki, mint a Downton Abbey, meg mert Superbowlra és egyéb eseményekre járkált magáncélból, de közpénzen. Na az ilyen lopás a baj, nem az, ha valaki jól néz ki.

Justin Trudeau

Kanadában viszont nem egy jobboldali, hanem egy középpárt egyik képviselője, sőt, főalakja vetkőzött korábban. Justin Trudeau most hónap elején lépett hivatalba miniszterelnökként a kanadai liberális párt színeiben. Ennek kapcsán csomót szerepelt a médiában a világon mindenhol, mert bokszolt, pózolt, vetkőzött. És sehol egy darab negatív visszhang nem volt. Miért is lett volna? Semmi összefüggés a külső között és aközött, hogy valaki hogyan irányít egy országot.

Andrei Baciu

Andrei Baciu ezzel szemben bánhatja, hogy modellkedett még egyetemistaként, hogy egy kis pénzt szerezzen. Vagy azt bánhatja, hogy nem Amerikába, hanem kelet-Európába született – amivel ugyanis Reagantől Trudeau-ig csomóan választáson győzni tudtak, amiatt őt rögtön parkolópályára tették, holott az egészségügyi miniszteri pozíció még csak nem is egy választott tisztség. Az egyetlen hely, ahol Andrei Baciura lehet szavazni, az ennek a posztnak az alja. Klikkeljen az alábbi szavazócsík valamelyik végére! Ön mit szól ehhez az újabb szexi orvoshoz? Andrei Baciu 29 éves.

377
425